Accident rutier cu persoană încarcerată

• publicat la: 7 octombrie 2020
Accident  rutier cu persoană încarcerată

În aceasta dimineață, la ora 07:50, pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea îngrijirilor medicale în urma unui accident rutier petrecut în Piața Eroilor Revoluției din municipiul Satu Mare.

La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanță SMURD (terapie intensiva mobilă și echipaj de prim ajutor). Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit 2 persoane implicate în accident, soferul autoturismului și o persoana de sex feminin (pieton) încarcerată între autoturism și un zid.

Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

comentarii

de miron la 7 octombrie 2020 - 09:03

eram in fata spitalului vechi , la 50 m de locul accidentului . s-a auzit un zgomot tare , si praf in aer . nu s-a vazut prima data ce era . s-a dezmembrat floraria de la colt , de cine credeti , un tanar cu BMW . se aduna lumea , unul dintre paznicii de la spital au sunat la 112 , la 3 minute au venit cei de la descarcerare , smurd , politie , … . primul gand , de ce nu se cheama un medic de la spital , 50 m . dar apoi mi-am dat seama ca exista unitate specializata in asemenea probleme , si in plus medicii de la spitalul vechi trebuia sa-si lase bolnavii , pentru a interveni .

Lasati un comentariu