Placă „Școală-Ambasador a Parlamentului European” pe clădirea Colegiului Național „Doamna Stanca,,

• publicat la: 21 octombrie 2020
Placă „Școală-Ambasador a Parlamentului European” pe clădirea Colegiului Național „Doamna Stanca,,

Programul educativ ”Școli –ambasador ale Parlamentului European” (EPAS) a fost lansat în toate țările membre ale Uniunii Europene la începutul anului 2017.

Programul urmărește îmbunătățirea cunoștințelor despre Uniunea Europeană și democrația parlamentară europeană în rândul tinerilor. Aceștia sunt familiarizați cu posibilitățile pe care le oferă cetățenia europeană, precum și cu rolul pe care Parlamentul European îl joacă în procesul decizional european.

În anul școlar 2019/2020, echipa EPAS a colegiului sătmărean ”Doamna Stanca”, după multă muncă, devotament și implicare, a realizat activități frumoase, cu tematică europeană, astfel câștigând titlul de Școală –Ambasador a Parlamentului European.

,,Activitățile pe care le-am desfășurat/ pe care le vom desfășura, ne ajută să ne îmbunătățim cunoștințele despre Uniunea Europeană, să ne formăm deprinderi și priceperi,  să cunoaștem colegi cu pasiuni comune, mai ales că ”Doamna Stanca”este primul liceu din județ care deține acest titlu.

 Vă invităm să participați vineri,  23 Octombrie 2020, ora 12,00  la ceremonia ocazionată de amplasarea plăcii „Școală-Ambasador a Parlamentului European” pe fațada Colegiului Național „Doamna Stanca,, se specifică în comunicatul remis de conducerea unității de învățământ.

 

Lasati un comentariu