Se apropie de Carei voluntarii INVICTUS

• publicat la: 22 octombrie 2020
Se apropie de Carei voluntarii INVICTUS

Ștafeta Veteranilor se îndreaptă spre Carei pe toate cele trei trasee: roșu, galben și albastru. Ne vedem duminică, 25 octombrie 2020 la Carei, în fața  Monumentului Ostașului Român, simbol al luptei de eliberare a pământului românesc. După ceremoniile dedicate Zilei Armatei și aniversării a 76 de ani de la eliberarea Careiului vom merge să aprindem o lumânare și să spunem o rugăciune la mormintele ostașilor căzuți în luptele de eliberare

Veteranul Marius Iovi, militar rănit fără vedere, a pedalat 140 de kilometri la Ștafeta Veteranilor pe traseul albastru.

Reșița-Caransebeș-Lugoj-Timișoara sunt localitățile prin care Invictusul nostru a purtat cu mândrie drapelul național, în memoria eroilor neamului românesc.

 

Stafeta galbenă a trecut de Baza Aeriană Câmpia Turzii, purtată de voluntari civili din CS Comunitar Sibiu și Aiud, coordonați de Adrian Teodorescu, inimosul nostru voluntar care ne este alături de fiecare dată.

Stafeta roșie  a trecut de  Dej și se îndreaptă spre Baia Mare.

“Am înarmat a noastră mână
Ca să păzim un scump pământ;
Dreptatea e a lui stăpână,
Iar domn e adevărul sfânt.

Și-n cartea vesniciei scrie
Că țări și neamuri vor pieri;
Dar scumpa noastră Românie
Etern, etern va înflori! “
( fragment Steagul Nostru – Andrei Bîrseanu)

Voluntarii Invictus  vor lupta în fiecare clipă pentru România și vor păzi și păstra cu sfințenie ceea ce au primit drept moștenire, pământul de acasă, ce este legat de sângele înaintașilor care s-au jertfit pentru el!

Voluntarii civili din Bistrița, militarul rănit Florin Boc, parte a lotului Invictus România, militari din cadrul Batalionului 812 Infanterie “Bistrița”, condusi de comandantul batalionului, și militari din Brigada 81 Mecanizată au fost direct implicați în Ștafeta Veteranilor.

“Cel puțin atât putem face și noi pentru înaintașii noștri! “, spun voluntarii din Bistrița!

GO INVICTUS!

Buletin de Carei

comentarii

de Maria la 22 octombrie 2020 - 11:08

Toata admiratia si tot respectul meu celor care isi comemoreaza inaintasii!Minunata actiunea INVICTUS!

Lasati un comentariu