Altar de Flori şi Lumânări la Carei la locul accidentului de muncă mortal

• publicat la: 21 noiembrie 2020
Altar de Flori şi Lumânări la Carei la locul accidentului de muncă mortal

Altar de Flori şi Lumânări aprinse la locul accidentului mortal din centrul Careiului, accident de muncă în care  un bărbat de 39 de ani a fost strivit de utilajul cu care lucra. Accidentul mortal nu a făcut obiectul niciunui comunicat de presă din partea  niciunei instituţii deşi au fost la faţa locului toate structurile MAI. În Republica de  la Carei instituţiile  statului român au cedat în faţa dictaturii UDMR. Tăcere şi din partea candidaţilor care vor să ajungă în Parlamentul României.

Joi, 6 noiembrie 2020, la Carei a avut loc un tragic accident de muncă în centrul orașului. Un muncitor de 39 de ani din Dorolț a decedat strivit de utilajul cu care lucra în cadrul Proiectului de Mobilitate la reabilitare blv.25 Octombrie.

Licitatia a fost câştigată de de asocierea SC Tarr Const- Tarr&Tarr SRL  si Urbis Concept SRL dar Ministerul Lucrărilor publice a trimis Primăriei Carei Notă de Neconformitate pentru favorizarea câştigătorului licitaţiei.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/niciun-anunt-oficial-despre-accidentul-mortal-de-munca-de-la-carei.html

comentarii

de Crocan la 22 noiembrie 2020 - 16:22

Sa mai alege cateva firme cu 2 lej pt modernizarea orasului Carei City pe nivel austriac.Sub covor nu se vede nimic.Tot inainte spre marele vis realizat.

Lasati un comentariu