Decesul unui bărbat din incinta unei fabrici din Satu Mare este cercetat de ITM. La Carei se pune batista pe țambal pentru accidentul mortal de muncă din centrul orașului

• publicat la: 12 iulie 2023
Decesul unui bărbat din incinta unei fabrici din Satu Mare este cercetat de ITM. La Carei se pune batista pe țambal pentru accidentul mortal de muncă din centrul orașului

Un muncitor de 54 de ani a decedat în incinta vestiarului unei fabrici din Satu Mare. ITM anunță verificări dat fiind faptul că decesul s-a produs în incinta unității de producție.

Spre deosebire de municipiul sau județul Satu Mare, în Republica de la Carei  SE ASCUNDE, SE MUȘAMALIZEAZĂ un accident mortal de muncă din plin centrul Careiului.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani din Dorolț care a fost călcat la data de 6 noiembrie 2020 de utilajul greu pe care îl conducea și pe care dorea să îl verifice la  un moment dat. Lucrările executate făceau parte din  Proiectul de  Mobilitate Urbană Carei. Lucrările au fost câștigate prin licitație de asocierea Tarr&Tarr SRL, Tarr const SRL și Urbis Concept SRL.

La vremea respectivă, la locul accidentului au sosit echipaje ale SMURD, ISU, Poliție Municipală dar nu s-a emis până acum niciun comunicat oficial despre acel accident.

Careienii depun la locul accidentului flori și lumânări, există un adevărat altar de flori în acel loc. Instituțiile statuuli tac complice se pare din moment ce nu emit niciun comunicat oficial. De firma de casă a primăriei Carei , de fapt a județului, nu are curaj să se atingă nicio instituție, niciun organ de cercetare sau control. Poate nici nu o fi avut forme legale de angajare decedatul….

Tac și politicienii și parlamentarii sătmăreni dar și reprezentanții guvernului în teritoriu.

Toți ies la controale când se dă ordin pe unitate de la guvern, cazul azilelor de bătrâni din țară.

Buletin de Carei

Careienii depun flori și aprind lumânări la locul accidentului de muncă mortal din centrul orașului

La doi ani de la accidentul mortal de muncă de la Carei nu s-a emis niciun comunicat

 

 

 

 

Lasati un comentariu