Protestul ,,Satu Mare iese în stradă,, a fost anulat

• publicat la: 20 noiembrie 2020
Protestul ,,Satu Mare iese în stradă,, a fost anulat

Iulian Câcău, organizatorul protestului ,,Satu Mare iese în stradă,,  prevăzut pentru  21 noiembrie de la ora 16,oo, în fața Instituției Prefectului, anunță anularea manifestării. Candidatul AUR Satu Mare pentru Camera Deputaților postează pe pagina sa detalii privitoare la motivele anulării protestului.

,,Dupa declarațiile prefectului județului este interzisă si campania electorală(fiind singura portiță legală de care ne puteam agăța pentru a organiza acest protest). Legea electorală ne permitea să facem adunări cu 50 de persoane si am sa va explic pe scurt strategia pe care am dorit sa o abordăm: eu in calitate de candidat la alegerile parlamentare adun in fața prefecturii 50 de oameni pentru a-mi face campanie electorală, colegul meu de asemenea cu alt grup de 50 de persoane continuând pana la 11 candidați 550persoane LEGAL, in fata prefecturii sub pretextul de campanie electorală.
Însă si de acest aspect au avut autoritățile grija, astfel au interzis întâlnirile cu scop electoral din această perioadă.
În continuare astept o poziție din partea colegilor mei juriști să vedem ce portiță a mai rămas si care ar fi sanctiunile în cazul nostru.
Eu ca si organizator imi asum in totalitate acest protest, dar cu siguranță o să sanctioneze si din participanți si nu vreau sa fiu privit cu ochi rai de către dumneavoastră.
Traversăm o perioadă CRITICĂ, de aceea sanctiunile nu își au locul.
Revin cu informații referitoare la sancțiuni și ce se mai poate face pentru organizarea acestui protest! Țineți aproape, revin cu informații!,,

Lasati un comentariu