Tribunalul Sălaj anulează o decizie a DSP Satu Mare. Se poate și fără Certificat Verde!

• publicat la: 29 decembrie 2021
Tribunalul Sălaj anulează o decizie a DSP Satu Mare. Se poate și fără Certificat Verde!

Un sălăjean întors din Italia în România a fost plasat în carantină din cauza faptului că nu deținea Certificatul Verde. Bărbatul s-a adresat instanței de judecată, iar în termen de doar 4 zile a reușit să anuleze definitiv decizia de carantinare impusă de autoritățile de frontieră, informează salajulliber.ro.

Pe data de 9 decembrie acesta a tranzitat spațiul european și a fost oprit la un punct de control de la frontiera României cu Ungaria din județul Satu Mare. Bărbatul nu a putut prezenta Certificatul Verde, acesta nefiind vaccinat, astfel că autoritățile, prin DSP Satu Mare, a dispus carantinarea bărbatului pe motiv că vine din zona galbenă.

Sălăjanul a contestat la Judecătoria Zalău decizia de carantinare a DSP Satu Mare la Judecătoria Zalău dar pentru că nu a  obținut câștig de cauză s-a adresat Tribunalului Sălaj care a anulat decizia DSP Satu Mare.

Decizia Tribunalului Sălaj este definitivă, astfel încât, zălăuanul Georgel Babiuc demonstrează că se poate intra în țară și fără Certificat Verde.

integral pe salajulliber.ro

Lasati un comentariu