UDMR vrea și voturile românilor. Mesajul din limba română nu coincide cu cel în limba maghiară

• publicat la: 14 noiembrie 2020
UDMR vrea și voturile românilor. Mesajul din limba română nu coincide cu cel în limba maghiară

UDMR apare în campania pentru alegerile parlamentare  cu afișe în limba română. Nu le mai ajung voturile etnicilor?

Deși s-a dat startul campaniei electorale  pentru alegerile parlamentare de o săptămână, la Carei nu mulți candidați se înghesuie să se facă cunoscuți. Panourile de afișaj electoral sunt tot mai puține, la fel și interesul pentru prezentarea viitorilor reprezentanți.

Primăria Carei a alocat 8 panouri de afișaj pentru întreg municipiul Carei la care se adaugă cele 2 bombe rotunde de rugină numite de primarul evazionist și președinte al UDMR ca fiind afișiere rotunde de publicitate.

Nu mai surprinde nici ipocrizia ONG ului UDMR care postează afișe cu înscrisuri în limba română după ce se comportă discriminator la nivel de administrație exclusiv UDMR.  Ca de obicei, mesajul din limba română nu coincide cu cel în limba maghiară. Românilor li se servește un mesaj iar maghiarilor alt mesaj. Nu se pot dezbăra de acțiunile discriminatorii.

.

Cum rămâne cu respectarea articolului 6 din dispoziția primarului evazionist Kovacs? Pentru UDMR nu se aplică nicio lege?

UDMR este un ONG constituit pe criterii etnice și finanțat anual cu multe milioane de euro din bani publici. România este singura țară care permite unui ONG  să intre în Parlamentul României și în Guvernul României.

Niciun candidat al vreunui partid politic dornic de a accede  în Parlamentul României nu semnalează neregulile, anomaliile  și nici comportamentul dictatorial și discriminatoriu al reprezentanților UDMR aflați la conducerea unor localități.

Până la această dată, niciun candidat din județul Satu Mare pentru Parlamentul României nu a luat atitudine împotriva discriminării la care sunt supuși românii din Carei de către conducerea exclusiv UDMR a orașului dar vin să ceară voturile românilor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu