Primarul evazionist din Carei vrea avocat din Baroul Mehedinți. Peste 44 mii lei onorariu

• publicat la: 22 septembrie 2020
Primarul evazionist din Carei vrea avocat din Baroul Mehedinți. Peste 44 mii lei onorariu

Încep să iasă la iveală tot mai multe nereguli ale administrației UDMR Kovacs-Keizer-Beko.  Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației  a găsit mai multe nereguli pe care le-a menționat în Note de Neconformitate privind atât proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei cât  și ,,Creșterea accesibilității și îmbunătățirea serviciilor de sănătate în mun.Carei,,. Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei se crede mai presus de legile din România pe care  încearcă mereu să le ocolească.

Niciunul dintre partidele cu reprezentanți în actualul  Consiliu Local, aflate în campanie electorală pentru alegerile din 27 septembrie 2020, nu îndrăznește să arate neregulile conducerii exclusiv UDMR a  municipiului Carei.

Blat sau indiferență?

/////////////////

.

Împotriva Notelor de conformitate  primarul evazionist a inițiat contestații dar au fost respinse de Ministerul Lucrărilor  publice cu documente argumentative. Așa că primarul evazionist vrea proces unde avocatul angajat să fie plătit de careienii care nu au nicio vină pentru administrarea defectuoasă a contractelor și licitațiilor organizate! Avocatul dorit de primarul evazionist face parte din Baroul Mehedinți!

Consilierul Ilie Ciută este atacat de propagandiștii dictatorilor instalați la conducerea orașului Carei pentru faptul că este nativ  ,,sudist,, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, deși a venit în Carei încă din 1982 și deține din 1991 aceeași unitate de producție la care angajează careieni pentru care plătește toate asigurările legale.

Ironia sorții face ca tocmai alesul UDMR Carei să inițieze proiect de hotărâre pentru alegerea  unui avocat din Baroul Mehedinți, mun.Drobeta-Turnu-Severin. Propagandiștii, dans!

Onorariul oferit avocatului depășește 20.000 lei pentru un proces. Cu un birou juridic ce are mai mult de 5 angajați, Primăria Carei apelează în caz de nevoie la avocați din Baroul Zalău, Mehedinți, Satu Mare.

.

 

 

 

Lasati un comentariu