Aplauze la scenă deschisă la spectacolul „De Dragobete iubește românește” . Video

• publicat la: 23 februarie 2021
Aplauze la scenă deschisă la spectacolul „De Dragobete iubește românește” . Video

Luni, 22 februarie 2021, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei a avut loc un  spectacol folcloric „De Dragobete iubește românește” în compania Tarafului Ceatăra.

Publicul numeros a primit cu aplauze  fiecare piesă și a cântat împreună cu solistele.

În cadrul programului au fost interpretate cântece populare și de voie bună din mai multe zone folclorice românești de către solistele Ansablului Ceatăra: Vancea Giulia, Buboi Larisa, Abrudean Andreea, Silaghi Claudia, Fogaș Adela, respectiv Ana Glib. Aceastea au fost acompaniate de membrii Tarafului Ceatăra: prof. Vlad Pașca – vioară, Teodora Mihuț – gordună, prof. Adrian Pașca – braci.

Georgiana Marina, invitata serii a susținut un recital de melodii populare și de dragoste din zona Codrului, extrem de apreciate de public. Acompaniată de Taraful Ceatăra, condus de prof.Adrian Pașca, solista sătmăreancă a adus multă emoție și bucurie publicului careian. Interpreta a prezentat o serie de melodii cunoscute din repertoriul propriu, dintre care amintim: „Am un bade Petrișor”, „Să trăiască cui i bine”, Cântă ceatarâș pă strune” sau „Nu mă mărit până-i soare”. Solista a oferit un bis la finalul recitalului, datorită aplauzelor insistente ale publicului entuziasmat.

La finalul evenimentului, spectatorii i-au aplaudat cu drag pe artiști, răsplătindu-i astfel pentru acest cadou muzical deosebit, de Dragobete.

Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Ștefănuți.

GALERIE FOTO

Pe durata spectacolului s-au respectat măsurile obligatorii în vigoare privind prevenirea răspândirii epidemiei de Covid-19.


.

.

.

.

.

Lasati un comentariu