Angajat la Primăria Carei, datornic, postează pe Facebook în timpul programului de lucru

• publicat la: 1 aprilie 2021
Angajat la Primăria Carei, datornic, postează pe Facebook în timpul programului de lucru

Primarul municipiului Carei, demnitar al statului român, permite consilierului său personal, Szasz Lorand, angajat la Primăria Carei, să posteze  zilnic pe blogul său Opinie de Carei în timpul programului de lucru. Cu alte cuvinte, careienii plătesc pentru interesul personal al angajatului din Primărie Szasz și pentru interesul personal al primarului. Sumele integrale cu care este plătit Szasz constituie secret de serviciu  din moment ce  lipsește Declarația sa de Avere de pe site-ul Primăriei Carei. O sfidare la adresa careienilor.

Statul este la ora actuală cel mai generos angajator al orașului dar și al județului și își recompensează angajații cu sume de multe ori obraznice fără să ceară și justificare pentru ele. Unul dintre angajații de la Primăria Carei care beneficiază de sume  importante lunar  este Szasz Lorand, nimeni altul decât consilierul personal și finul primarului Kovacs. Pentru el, programul de lucru de la Primăria Carei este benevol. Adică merge la locul de muncă dar postează pe pagina personală și pe blogul său Opinie de Carei în timpul orelor de program. Din moment ce primarul permite consilierului său personal astfel de activități în timpul orelor de program înseamnă că îl folosește  în scopuri personale  și deci are obligații față de el. Dar când vine vorba de plată, primarul care este șeful său direct bagă mâna în buzunarul careienilor.

Pentru astfel de derapaje nu intervine prefectura din moment ce angajatul este consilierul primarului președinte al UDMR Carei. Prefectul  nu intervine când e vorba de familia UDMR.

Nici sumele cu care e  plătit din banii careienilor nu ar fi o problemă dacă ar genera bunăstare pentru comunitate dar cum aceasta lipsește constatăm că e de fapt  o recompensare pentru campaniile electorale ale UDMR ce conduce dictatorial Careiul.

E suficient să ne uităm zilnic pe blogul Opinie de Carei al cărui unic deținător e Szasz Lorand, după spusele lui, ca să constatăm că postările au loc la orele de program ale angajatului din Primăria Carei, Szasz.

Deși este plătit din banii careienilor cu sume la care mulți din sectorul privat nici nu speră, Szasz  apare  pe lista datornicilor de la Serviciul de Taxe și impozite.

Locurile de muncă ale  multor careieni sunt  afectate de situația actuală plină de restricții de toate felurile dar aceștia și-au plătit taxele  și impozitele locale care asigură apoi plata salariilor angajaților din Primăria Carei. În loc  să aprecieze  locul său de muncă acesta își bate  joc  de contribuțiile careienilor pe care le folosește în interes personal.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu