Mafia din jurul activităților cu deșeuri. Va acționa ministrul Tánczos Barna și la Carei?

• publicat la: 21 aprilie 2021
Mafia din jurul activităților cu deșeuri. Va acționa ministrul Tánczos Barna și la Carei?

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, apreciază că primarii sunt de vină pentru că România nu are încă un sistem bine pus la punct de selecție, colectare și depozitare a deșeurilor în sistem integrat, ecologic, pentru că nu au acordat prioritate problemei deșeurilor.

„Nu pot să concep să mai câștige alegerile un primar care nu s-a descurcat să soluționeze problema colectării și depozitarii deșeurilor (…) În ce ne privește (referire la Minister – n.red), nu iertăm pe nimeni, intrăm cu Garda de Mediu peste tot,  că sunt primării, proprietari privați, nu contează, vom aplica amenzi la greu să simtă că doare”, a conchis ministrul potrivit g4media.ro.

Pariu că la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR nu va acționa? Pentru că la Carei colcăie gunoaiele peste tot, mai ales în zona Gării CFR unde se ambalează deșeurile menajere dar nu numai de firme de care nici Garda de Mediu nu se apropie. Careieni știu de ce.

Containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor se găsesc doar în cartiere dar la preluarea lor de firma de salubritate ajung în același loc, toate la grămadă.

Așa că domnule ministru Tánczos Barna, veți fi credibil doar dacă îi veți măsura pe toți cu aceeași măsură și veți renunța la protejarea celor ce fac parte din același ONG cu domnia voastră.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu