Atenție la vânatul din județ! Ministrul Tanczos Barna a venit la Satu Mare

• publicat la: 13 mai 2021
Atenție la vânatul din județ! Ministrul Tanczos Barna a venit la Satu Mare

Barna Tanczos, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor se află în acest moment în județul Satu Mare și va participa împreună cu prefectul Altfatter Tamas, de la ora 15.00 la Primaria Supur, unde va avea loc o ședință operativă de analiză a situației generată de inundațiile provocate de viiturile din județul nostru.

Nu este pentru prima dată când avem parte în județ de inundații și viituri dar e pentru prima dată când ministrul Mediului se repede să evalueze situația. Poate  nu ar strica să arunce  o privire  și la maldărele de gunoaie și deșeuri animaliere din zona Carei dacă tot e în județ.

Prefectul Altfatter Tamas se află în acest moment la Rătești unde coordonează acțiunea de intervenție pentru salvarea persoanelor și limitarea efectelor inundațiilor pe valea Maria, dar și acțiunea de evaluare a pagubelor produse.
Urmare a scurgerilor importante de pe versanți (peste 50 L/mp în zonă) s-au acumulat debite mari pe valea Maria care nu au putut traversa secțiunea de curgere, apele revărsîndu-se inclusiv pe DN 19A.
.

Buletin de Carei

https://www.g4media.ro/agent-green-arthur-cel-mai-mare-urs-din-romania-a-fost-impuscat-de-un-print-austriac-intr-o-arie-protejata-din-judetul-covasna-printul-nu-avea-autorizatie-pentru-impuscarea-lui-arthur.html

https://www.mediafax.ro/social/tanczos-barna-dupa-finalizarea-raportului-despre-ursul-arthur-printul-a-avut-autorizatie-de-vanatoare-permis-de-port-arma-20074000

Lasati un comentariu