Strada Viilor din Carei, banii publici și asfaltările cu repetiție

• publicat la: 23 aprilie 2021
Strada Viilor din Carei, banii publici și asfaltările cu repetiție

Primăria municipiului Carei anunță că luni, 26 aprilie 2021, se va închide traficul pe strada Viilor datorită lucrărilor de asfaltări de carosabil derulate în cadrul proiectului Mobilitate 1.

Alți bani, altă distracție din bani publici! Strada Viilor este un loc  de sifonat banul public din moment ce aici au loc asfaltări pe bandă rulantă fără ca Inspectoratul de Stat în Construcţii să verifice calitatea lucrărilor efectuate.

O asfaltarea a avut loc în luna decembrie 2015 iar în luna ianuarie 2016 a fost evaluată de Comisia de Recepţie formată din Florica Marchiş şi Minacs Brigitta de la Apaserv Satu Mare, Sorin Oprea de la secţia Apaserv Carei, Victor Câmpean de la Inspectoratul de Stat în Construcţii   şi Petho Yvette din partea Primăriei Carei.

Autorizaţiile de construcţie şi Buletinele de analiză însă nu au fost făcute cunoscute deşi trebuiau să existe!

În anii respectivi asfaltarea făcea parte din proiectul derulat de Apaserv SA cofinanțat de Uniunea Europeană, în valoare totală de 433,5 milioane lei (fără TVA).

https://www.buletindecarei.ro/2016/02/se-surpa-asfaltul-proaspat-turnat-dupa-incheierea-lucrarii-masterplanului-apaserv.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/02/strada-viilor-asfaltata-in-decembrie-din-fonduri-europene-intra-in-reparatii-inca-nu-au-fost-prezentate-buletinele-de-analiza-pentru-grad-tasare.html

La câțiva ani distanță se alocă noi fonduri, de această dată în cadrul unui proiect de Mobilitate, pentru asfaltarea aceleiași străzi.

Când e vorba de localități cu conducere UDMR organele de cercetare a lucrărilor din bani publici închid ochii și nu țin seama de cheltuirea defectuoasă a banului public ca să nu spunem că nu văd lucrările cu dedicație și de proastă calitate.

Alianța PNL-UDMR-USR Plus nu e cu nimic diferită de cea a PSD cu UDMR din perioada guvernării Ponta. Niciun partid din România nu are curajul să ceară reprezentanților  ONG-ului UDMR să respecte legile și să fie sancționați atunci când nu le respectă. Un ONG cu 5% reprezentare joacă pe degete partidele din România și toacă banul public după bunul plac.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu