Viceprimarul trage de urechi careienii pentru crengile din fața caselor dar nu vede starea trecerilor de pietoni

• publicat la: 13 aprilie 2021
Viceprimarul trage de urechi careienii pentru crengile din fața caselor dar nu vede starea trecerilor de pietoni

Viceprimarul Keizer este președintele Comisiei pentru Siguranța Circulației din municipiul Carei dar nu vede în ce hal arată trecerile de pietoni din centrul orașului și faptul că nu sunt bine  iluminate noaptea. Siguranța cetățeanului nu este importantă. Spirit  său de observație se limitează la crengile din fața caselor careienilor. Nici gunoaiele de la periferiile orașului sau de la gara CFR sau de la locuințele sociale ale Primăriei nu intră în raza sa vizuală.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/careiul-noaptea-mare-atentie-la-trecerile-de-pietoni-din-centru.html

Așa arată trecerea de  pietoni din centrul municipiului din noiembrie 2020 încoace!

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/bine-ati-venit-la-carei-atentie-soferi.html

Viceprimarul Keizer iese din conul de umbră în care stă de obicei și atenționează careienii care nu depozitează corect resturile vegetale că în viitor se vor prelua doar pe cheltuiala lor  și nu a Primăriei la care plătesc taxe și impozite. Evident că pentru exprimarea din anunț a fost ajutat de consilieri. Prietenii știu  de ce. Solicităm viceprimarului să specifice lungimea crengilor ce se pot depozita pentru preluare sau dacă are relevanță de la ce soiuri provin. Știm că la tăieri de tuia are alergie deci presupunem că se pot prelua crengile ce provin de la pruni sau piersici.

”Țin să le mulțumesc careienilor care ne-au ajutat legând crengile în grămezi și strângând frunzele în saci. Unii dintre ei au reușit să adune chiar și crengile în saci. Din păcate, există cetățeni care continuă să ne îngreuneze activitatea, pur și simplu aruncând în fața caselor mormane imense de crengi și de frunze. De această dată, vom ridica și aceste resturi vegetale, dar în toamnă situația se va schimba. În astfel de situații, proprietarii își vor transporta deșeurile vegetale pe propria lor cheltuială”, a declarat viceprimarul Ludovic Keizer.

După eșecul cu comerțul cu vechituri scoase direct pe caldarâm pe o stradă din fața  Liceului Teoretic, a întreținerii locuințelor sociale din proprietatea Primăriei Carei și a iluminării trecerilor de pietoni pentru a preîntâmpina accidentele, viceprimarul Keizer intervine în gestionarea aranjării crengilor rezultate din tăierile din gospodăriile careienilor, a celor la care nu ajunge cu dedicație remorca de la DSP Primăria Carei. Îi urăm succes!

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2014/05/initiativa-de-viceprimarcomert-cu-vechituri-pe-doua-benzi.html

 

Lasati un comentariu