Consiliul Județean Satu Mare are vicii, dar nu are ”vici”!

• publicat la: 10 mai 2021
Consiliul Județean Satu Mare are vicii, dar nu are ”vici”!

Chiar dacă alegerile locale au avut loc în luna septembrie 2020, iată că ne-a prins frumoasa lună mai 2021, iar vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, liberalii Ioan Rus și Valer Cristian Beșeni, nu au primit încă niciun fel de atribuții din parte președintelui Pataki Csaba, dar – în compensație – au primit salarii lunare de peste 12.000 de lei net, plus celelalte, bineînțeles!

Este o situație unică în țară și singura explicație ar fi aceea că minunatul nostru Consiliu Județean poate funcționa foarte bine ca o motocicletă cu atașul gol.

UDMR Satu Mare a înghițit – probabil – cu greu directiva de la Centru de a face alianță cu PNL și atunci s-au răzbunat în felul său specific, ridiculizându-și colegii de alianță.

Ciudat este că PNL Satu Mare a stat până acum cu capul plecat, înghițind această umilire fără precedent și așteaptă probabil cât se poate de resemnat, comemorarea unui an de când este și nu este, la conducerea județului.

Nici intervențiile directe ale prim ministrului Florin Câțu nu au avut vreun efect. Se zvonește că la începutul săptămânii în curs prim ministrul va efectua o vizită de lucru în județul nostru, prilej cu care se va încerca și rezolvarea acestei spinoase și deloc plăcute situații, pentru că altfel, costul cele două locuri de muncă – fantomă de la Consiliul Județean Satu Mare va fi decontat amarnic de PNL la alegerile viitoare, în vreme ce UDMR va căuta alte slugi umile prin partidele românești de pripas. Este o comedie amară, în care doi vici câștigă 12.000 de lei pe lună, iar sute de mii de sătmăreni sunt pe cale de a pierde orice speranță că județul acesta ar putea ieși vreodată, din mlaștina celor mai amărâte județe din țară!

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu