Cu maceta la o cafea

• publicat la: 11 mai 2021
Cu maceta la  o cafea

În cursul zilei de ieri o patrulă de jandarmi a observat un tânăr care se afla în fața unui bar, tânăr care avea la brâu într-un suport de material un obiect ce semăna cu un cuțit de mari dimensiuni.

Jandarmii au trecut la interceptarea și legitimarea tânărului, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv,  jandarmii au constatat că tânărul avea la brâu o macetă de 60 cm.

Chestionat asupra situației de fapt, tânărul le-a declarat jandarmilor că și-a cumpărat maceta de la un magazin și că mergând spre casă i-a fost poftă de o cafea și de un pahar cu apă, motiv pentru care s-a oprit să le savureze.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului un dosar cu acte de constatare referitoare la ”port fără drept de  obiecte periculoase”, conform prevederilor art. 372 din Codul Penal, dosarul fiind înaintat organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații special sau de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

 

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

Lasati un comentariu