Autoritățile județene sătmărene și dictatura medicală

• publicat la: 2 iunie 2021
Autoritățile județene sătmărene și dictatura medicală

Am fost în ultima săptămână la trei manifestări culturale  în trei municipii reședință de județ: Oradea, Cluj Napoca  și Baia Mare. Manifestări în spații închise. Un moment aniversar al Societății Avram Iancu, o  lansare de carte la Centrul Militar Oradea  și vernisajul unei expoziții la Baia Mare.

La niciuna dintre manifestările din județele respective nu a fost condiționată participarea de …vaccinarea invitaților!

În Satu Mare, autoritățile județene trimit tot felul de comunicate asociațiilor care vor să organizeze evenimente în spațiu închis prin care le cer să verifice dacă invitații sunt sau nu vaccinați.

Poate autoritățile județene nu vor să dea ochii la eveniment cu persoane care nu se lasă convinse de propaganda  lor. Sau poate vor să verifice cine se supune indicațiilor alianței UDMR-PNL-USR pentru că în România vaccinarea  nu este obligatorie! Și nici în alte țări.

Autoritățile județene  nu îndeamnă populația din județ să își verifice starea de sănătate înainte de vaccinare ci promovează acest act prin piețe de vechituri, agroalimentare , de fapt peste tot  unde identifică mulțime de oameni. Atenție! Toate îndemnurile sunt doar în limba română în timp ce orice informație banală este tradusă în limba maghiară. Să înțelegem că îndemnurile se adresează doar românilor?

Nu mai e nevoie nici de asigurarea  unei temperaturi scăzute pentru păstrarea dozelor așa cum se vehicula la începutul instalării stării de panică.

Cu alte cuvinte, județul Satu Mare iese din nou în evidență după instalarea conducerii exclusiv UDMR.

Mizerabil!

 

 

Lasati un comentariu