Autorităţile sătmărene au demarat pregătirile pentru sezonul rece

• publicat la: 26 octombrie 2012
Autorităţile sătmărene au demarat pregătirile pentru sezonul rece

La finalul videoconferinţei susţinute la Palatul Victoria, în data de 26 octombrie, de primul- ministru Victor Ponta pe tema pregătirilor pentru sezonul rece, autorităţile sătmărene au analizat stadiul măsurilor ce trebuie astfel încât să fie evitate situaţii în care să fie puse în pericol viaţa oamenilor. Prefectul Eugeniu Avram a solicitat de urgenţă o situaţie privind asigurarea stocurilor pentru încălzire la unităţile de învăţământ şi a cerut ca autorităţile locale să comunice în timp real orice problemă pentru a se găsi soluţiile cele mai rapide.

Pentru evitarea blocării unor porţiuni de drum, prefectul va transmite la forurile competente o informare  privind necesitatea amplasării de parazăpezi pe anumite porţiuni de drumuri din judeţ. Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, au anunţat că cele două instituţii vor monitoriza cu foarte multă atenţie activitatea firmelor ce vor executa dezăpezirea în această iarnă şi că banii publici vor fi cheltuiţi pe această activitate în mod responsabil şi o justificare corespunzătoare, oamenii având dreptul să resimtă cât mai puţin efectele iernii.

comunicat

comentarii

de Feri la 30 octombrie 2012 - 23:55

le vannak maradva ezek..la carei inca din vara au inceput pregatirile pentru szezon’ ca autoritatile mult au dat la cei de la dogter numa ca se puna stampila unde trebe la ei…….si la strada doina nimic nu trebe sa plateasca la cei care acolo stau si iau curentul direct si nu poate nimeni sa zica la ei nimica ca tot pentru voturile lasa impace pe ei acolo

Lasati un comentariu