Și-au primit salariile după ce au protestat. Centrul de vaccinare Carei își reduce activitatea

• publicat la: 15 iunie 2021
Și-au primit salariile după ce au protestat. Centrul de vaccinare Carei își reduce activitatea
Primăria Carei a plătit salariile personalului medical de la Centrul de Vaccinare. Vă reamintim că în cursul săptămânii trecute a existat un protest al cadrelor medicale datorită neplătii salariilor de mai multe luni.
.
https://www.buletindecarei.ro/2021/06/protest-la-centrul-de-vaccinare-carei-nu-s-au-acordat-salarii-de-luni-de-zile.html
.
Centrul de vaccinare din Carei, care funcționează în sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu, își schimbă programul de lucru, începând de astăzi. Imunizările se vor realiza doar în zilele de marți, joi și sâmbătă, datorită scăderii interesului populației.
”În urma verificării platformei de vaccinare, am constatat că numărul persoanelor înregistrate în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) a scăzut față de intervalul anterior”, se arată în adresa semnată de coordonatorul centrului, dr. Henrietta Feher.
Între timp, a fost rezolvată și problema salariilor. Personalul centrului și-a primit drepturile salariale scadente, care au fost achitate de către Ministerul Sănătății.
.
Centrul de vaccinare rămâne în continuare amplasat în Sala de sport la care se ajunge  pe  un drum desfundat.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu