SURPARE la pista de biciclete din Carei

• publicat la: 8 iunie 2021
SURPARE la pista de biciclete din Carei

Lucrări de cea mai proastă calitate la Carei semnalate de localnici! Priviți cum arată o pistă de biciclete realizată în cursul anului trecut.

Lucrările la proiectul de Mobilitate implementat de Primăria Carei nu au avut în vedere criteriul competenței și al calității ci au fost împărțite celor din grupul de interese din jurul conducerii orașului.

La intrarea pe strada Uzinei dinspre strada Someș, pe pista de biciclete care nici măcar nu a fost încă recepționată, s-a căscat o groapă adâncă!

Așa arată surparea din pista de biciclete de pe strada Uzinei!

Credeți că s-a mobilizat cineva rapid  pentru a interveni în asigurarea securității celor care trec prin zonă? De ieri nu a mișcat NIMENI niciun deget. La fel ca în cazul trecerii de pietoni din centrul orașului ce e desfundată din noiembrie 202, la fel ca  în cazul iluminatului precar al trecerilor de pietoni pe timp de noapte. Administrația  Kovacs-Keizer-Beko nu este interesată de siguranța careianului, de asigurarea de lucrări de calitate ci doar de încasarea de sporuri la proiecte și asigurarea de facilități pentru cei din grupul de interese.

Inspectoratul de Stat în construcții ar putea verifica dacă a fost respectat proiectul tehnic pe care Primăria Carei refuză să îl facă public pe pagina sa. Ar putea…doar că Inspectoratul de Stat în Construcții nu are niciodată ca destinație municipiul Carei. Prietenii știu de ce.

În timp ce conducerea exclusiv UDMR a  municipiului Carei își bate joc  de banul public și discriminează românii, cei cenzurați sunt cei care semnalează aceste aspecte. Oare cât cotizează, din banii noștri practic, grupul de interse pentru a ascunde ingineriile lor financiare din banul public?

Cenzura Facebook lovește pagina Buletin de Carei în urma numeroaselor raportări ale celor ce se simt cu musca pe căciulă. Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la  un anumit număr. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați. Ca administrator al paginii Buletin de Carei nu pot încărca imagini pentru Albume foto, nu pot promova mereu conținutul paginii dar fiți pe pace, mergem mai departe. Distribuiți.

Daniela Ciută

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu