Cursuri gratuite de Baze de date și Responsabil cu Protecția Datelor din cadrul programului TechTalent Growth pentru cei peste 55 de ani

• publicat la: 5 iulie 2021
Cursuri gratuite de Baze de date și Responsabil cu Protecția Datelor din cadrul programului TechTalent Growth pentru cei peste 55 de ani

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, încurajează companiile să își înscrie și angajații cu vârsta de peste 55 de ani la cursurile gratuite din cadrul programului TechTalent Growth. Două dintre cele mai potrivite cursuri sunt cel de formare pentru poziția de Responsabil cu Protecția Datelor (DPO) și cel de Baze de date.

 Programul se adresează companiilor din toată țara – cu excepția celor din București și Ilfov, indiferent de dimensiune, care se încadrează într-unul dintre domeniile de activitate corespunzătoare codurilor CAEN de AICI. Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

 DPO este o specializare foarte căutată în prezent pe piața muncii, ce asigură implementarea corectă în companii a legislației de protecția datelor cu caracter personal (GDPR). Candidații se mai pot înscrie la acest curs doar în luna iulie.

Cursul DPO, cu certificare ANC – Cod COR 242231, se desfășoară online și are o durată de 5 zile de teorie și 17 zile de practică. Examinarea are loc tot online, după finalizarea cursului, iar absolvenții primesc certificarea ANC de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal.

Cursul Baze de Date, cu certificare ANC – Cod COR 252101, se adresează celor care au deja cunoștințe minime de baze de date și de operare a calculatorului și ajută cursanții să aprofundeze cunoștințele în acest domeniu pentru a lucra în proiecte mai complexe. Cursul de baze de date se desfășoară online, timp de 5 zile, în ultima zi fiind susținut, tot online, examenul în vederea obținerii certificării. Candidații se mai pot înscrie la cursul Baze de Date în lunile iulie și august.

Lasati un comentariu