Liber în Piața agroalimentară! Primăria Carei ȘTERGE anunțul privind accesul cu certificat verde în piața agroalimentară

• publicat la: 27 octombrie 2021
Liber în Piața agroalimentară! Primăria Carei ȘTERGE anunțul privind accesul cu certificat verde în piața agroalimentară

La fel  ca hoțul care surprins asupra faptului lasă obiectul jos  și fuge a procedat și Primăria Carei.

Măscăricii care administrează pagina oficială Primăria Carei și cei INCAPABILI să citească și să înțeleagă o LEGE ( adică analfabeții funcționali)  au șters rapid  comunicatul privind accesul pe bază de certificat verde în incinta Pieței Agroalimentare după apariția articolului din Buletin de Carei. Inclusiv pe blogul consilierului personal al primarului evazionist a fost postat comunicatul abuziv.

Comercianții din piață au luat cu asalt biroul administratorului pieții. O scurtă vizită în piața agroalimentară a scos  în evidență nemulțumirea producătorilor locali, a comercianților a căror singură sursă de venit e activitatea din piața agroalimentară.

Graba cu care conducerea Primăriei Carei a vrut să lovească în producătorul și comerciantul local arată încă o dată în plus interesul pentru bunăstarea careienilor și slugărnicia față de guvernul PNL-UDMR. Cu alte cuvinte, administrația Kovacs – Keizer care susține  un administrator la piață ce a deturnat fonduri în perioada 2016-2019 nu e interesată de asigurarea bunăstării tuturor categoriilor sociale din Carei ci doar de bunăstarea lor personală.

Faptul că au șters comunicatul după ce oamenii au luat atitudine denotă că se tem de reacția maselor.

Nu vă fie frică! Nu vă lăsați călcați în picioare! Luptați pentru drepturile voastre și nu lăsați un evazionist să își bată joc  de voi!

Acesta a fost  comunicatul Primăriei.

https://www.buletindecarei.ro/2021/10/acces-limitat-la-piata-agroalimentara-piata-carei-va-ramane-doar-cu-datoriile.html

Comunicatul oficial

,,Începând de mâine, 28 octombrie 2021, accesul în piața agro-alimentară din municipiul Carei va fi permis doar pe baza certificatului verde sau a unui test negativ atât pentru comercianți cât și pentru cumpărători. Potrivit legislației în vigoare, este permis și accesul persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
Programul de funcționare al pieței va fi redus la intervalul orar 7.00-15.00. Accesul în incinta pieței se va face doar pe poarta principală, dinspre Liceul Teoretic. Accesul comercianților de articole de îmbrăcăminte second-hand va fi permis doar în cazul în care prezintă certificat de dezinfecție ale articolelor scoase la vânzare,,.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu