Dezastru! Jumătate dintre cei care vroiau să fie directori nu au obținut nota 7 la concurs

• publicat la: 15 octombrie 2021
Dezastru! Jumătate dintre cei care vroiau să fie directori nu au obținut nota 7 la concurs

Rezultatele inițiale înregistrate în urma desfășurării probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Satu Mare atestă nivelul slab de pregătire al candidaților. Jumătate dintre ei nu au obținut nota 7. Pentru a fi declarat admis la postul de director, candidații trebuiau să ia cel puţin nota 7 la concursul scris. Se pare că tot politicul va decide cine va fi sau nu director de școală în județul Satu Mare.

Vineri, 15 octombrie 2021, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Satu Mare.

Concursul a fost organizat la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare.

În ceea ce privește rezultatele inițiale din cadrul acestui concurs, situația este următoarea: din cei 167 de candidați înscriși, 83 au fost admiși (50,3%), 82 au fost respinși (49,7%), iar 2 candidați nu s-au prezentat.

Eventualele contestații la proba scrisă se depun la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6, Satu Mare) în zilele: 15 octombrie 2021 – după afișarea rezultatelor;  16-17 octombrie 2021, între orele 9-13.

Contestația la proba scrisă se depune personal de către candidat, însoțită de copia cărții de identitate sau prin împuternicit, cu procură notarială în original.

Eventualele contestații la proba scrisă se pot transmite și electronic (în format .pdf, semnate și scanate) la adresa de e-mail isjsm@satmar.ro, însoțite de copia cărții de identitate, în interval orar mai sus menționat.

IȘJ Satu Mare

Lasati un comentariu