Lupta pentru LIBERTATE! Vocea care rupe un sistem

• publicat la: 2 octombrie 2021
Lupta pentru LIBERTATE! Vocea care rupe un sistem
Vocea care rupe un sistem: NU VĂ CREDEM! Refuzăm pass-c@wid!
Astăzi, ora 16, Piața Victoriei, la Guvern!
Ne adunăm de pe câmpurile de luptă, în unitate, opt organizații civice, împreună cu mii de oameni din întreaga țară, pentru Libertate și-un strigăt împotriva dictaturii: nu vă credem când spuneți că vreți să ne luați Libertatea pentru „binele” nostru!
Nu credem în centrele voastre ideologice de v@xxinare și nici în nenorocitele voastre de pașapoarte de ”liberă” trecere!
Luați-vă voi pașaport și plecați, acesta e cel mai mare bine pe care ni l-ați putea face, pentru a nu mai arde bolnavii de vii în spitale, pentru a nu mai arde de vie o Țară!
Plecați cu toții, cu tot cu măștile voastre de bufoni și lasați-ne să respirăm liberi în patria noastră! Voi sunteți wirușii, voi, politrucii de ieri si de azi, ne-ați îmbolnăvit, de nu ne mai putem ridica ca popor!
Nu credem nimic din ce ne spuneți, căci de 30 de ani ne mințiți, prăduiți și ne vindeți pe 30 de arginți! Toți la un loc în coaliții sau fiecare pe rând, ați jefuit Țara si v-ați bătut joc de acest Neam.
Ați înstrăinat munți si păduri, aur și grâne, pământ și petrol.
Ne vindeți Limba română în Ardeal la talciocul vostru politic, ne interziceți Sfinții din Închisori, ne închideți în temnițele corectitudinii politice Martirii și Luptătorii acestui Tărâm, scoateți din manuale copiilor Voievozii și Eroii, ștergând cu buretele o întreagă Istorie, punând în loc sminteală, minciună si portrete de carton.
Iar acum vreți să vă credem!
N-ați fost în stare să faceți în 30 de ani un Drum, de la un capăt la altul al Țării sau să construiți un singur spital, în schimb vreți ,,să credem în C@vid”, așa cum spunea până mai ieri un prim ministru al vostru, un jalnic clovn care repetă papagalicește aceeasi placă laolaltă cu alți actori ai acestei comedii de groază.
Cum oare poți să condamni oamenii că nu cred într-un virus? Să faci o întreagă ideologie dictatorială din acest lucru! Nimeni nu spune că virusul nu există! Dar de aici si până a ajunge să-ți exprimi „credința” în el, e mare distanță!
La fel de mare ca distanțarea socială dintre voi si poporul pe care l-ați sărăcit si umilit în ultimul hal!
Da, noi nu credem în botnița pusă la gură și nici în pumnul în gură, nu credem în lanțuri pe Libertate, în carantină si izolare si nici în distanțare.
Credem în Hristos Mântuitorul, în sângele curs în râuri care-a făcut o Țară, în Horea si Cloșca și Crișan care s-au frânt pe Roata Suferinței ca pe Cruce, pentru a ne elibera.
Nu credem în statul lui Brukenthal!
Nu credem în stăpânire, în jugul pus pe un Ideal!
Credem în Steagul de Biserică al lui Iancu Avram si-n patul de fier si de Jertfă al lui Radu cel Întemnițat, de pe care s-a ridicat când temnicerii-l credeau mort.
Dar știți voi oare pentru ce s-a ridicat, stiți voi, cei care n-ați fi rezistat ca politicieni, nici măcar o secundă, dacă n-ați fi tradat Țara, știți voi oare de ce?
Pentru a scrie o Poezie, pentru a scrie cu oasele lui, Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane! Pentru noi a scris-o și tot pentru noi a spus un ultim și veșnic Cuvânt: ,,Ne vom întoarce într-o zi!”
Nu credem în voi, nu credem nici măcar o silabă din ce spuneți! Credem însă în Dumnezeu și-n Neamul Românesc, de care voi, străini sunteți!
Piața Victoriei, azi, ora 16, în fața unui guvern care nu mai este al României!
Textul este o adaptare după un text scris de mine anul trecut, situația nu s-a schimbat, dimpotrivă, se agravează.
Mitingul de astăzi va avea un efect decisiv pentru stoparea cruntei dictaturi, doar dacă acest protest va fi de o mare amploare.
Oameni buni, libertatea voastră este în mâinile voastre. Dacă nu vom da un semnal extrem de puternic prin numărul nostru mare, ăstia ne vor sărăci cu totul, ne vor umili în ultimul hal, de nu vom mai putea cumpăra o pâine fără bilet de voie, asta în cazul în care vom mai avea bani pentru o pâine, căci toată economia națională se va prăbuși pur si simplu din cauza restricțiilor draconice, din cauza planului lor de prăbușire a unei întregi țări.
Sunt zile hotărâtoare în care se decide cum vom trece această iarnă cu toate scumpirile la gaze si electricitate, cum ne vom plăti facturile, ce vom pune pe masă zi de zi.
Ei vor să ne sărăcească în modul cel mai crunt cu putință, pentru a da ultimile resurse străinilor care vezi Doamne ne vor ”salva”.
În 30 de ani ne-au tot ”salvat” până când am ajuns pe marginea prăpastiei. Acum vor să ne arunce cu totul în ea. Cumva trebuie să-i oprim.
Cumva trebuie să-i facem să înțeleagă că ordinile primite de la popor sunt mai puternice decât cele primite din afara țării.
Nu vor întelege acest lucru, decât dacă umplem până la refuz Piața Victoriei, decât dacă suntem cu zecile de mii în fața casei trădării lor, la Guvern!
Ne vor vedea, căci nu trebuie fizic să se uite de după perdelele ferestrelor de la guvern la noi, ne vor vedea pe toate televiziunile care nu vor putea ignora o imensă mulțime!
Ne vor vedea si ne vor auzi atunci când într-un glas, le vom urla:
NU VĂ CREDEM!
.
Mihai Târnoveanu

Lasati un comentariu