Spitalul Municipal Carei nu vrea niciun medic rezident

• publicat la: 14 noiembrie 2021
Spitalul Municipal Carei nu vrea niciun medic rezident

La data de 21 noiembrie 2021 va avea loc examenul de rezidențiat pentru absolvenții facultăților de medicină din țară.

Mai multe unități spitalicești din țară au făcut publice specializările pentru care au nevoie de personal pregătit. În județul Satu Mare doar Spitalul orășenesc Negrești Oaș și-a manifestat dorința de a beneficia de cadre medicale specializate în Neurologie, Pediatrie și Pneumologie.

Spitalul Municipal Carei are mai multe specializări care nu beneficiază de cadre medicale dar conducerea interimară nu a fost interesată de a scoate la concurs posturile vacante. Nu avem medic oftalmolog  dar avem în schimb cabinete particulare care preaiu contra cost toți pacienții. Nici linie de gardă pentru pediatrie  nu avem din lipsă de personal suficient dar nimeni nu a scos  la concurs un post de pediatru.

Cu alte cuvinte, nu se dorește atragerea la Carei de cadre medicale tinere, specializate în domenii care nu au acoperire în cadrul Spitalului. Nici pentru postul de manager nu se organizează concurs și se preferă funcționarea cu varianta…intermediar. Spitalul Municipal Carei a fost preluat în administrare de Consiliul Local Carei în anul 2011.

https://rezidentiat.ms.ro/20211121/20211121-posturi.pdf

 

Buletin de Carei

 

 

 

Singurele posturi scoase la concurs pentru rezidenți sunt la Spitalul Orășenesc din Negrești Oaș, la Neurologie, Pediatrie și Pneumologie.

https://rezidentiat.ms.ro/20211121/20211121-posturi.pdf

Lasati un comentariu