Chestionar pentru proiectul „Prevenirea cancerului în patru spitale din patru țări” . Fără medic oncolog la Spitalul Carei

• publicat la: 11 decembrie 2021
Chestionar pentru proiectul „Prevenirea cancerului în patru spitale din patru țări” . Fără medic oncolog la Spitalul Carei
UAT municipiul Carei implementează împreună cu Spitalul municipal Carei proiectul „Prevenirea cancerului în patru spitale din patru țări” (Prevention of cancer in four hospitals across four countries), Cod proiect: HUSKROUA/1702/8.2/0086, în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră ENI Ungaria-Slovacia România-Ucraina 2014-2020.
La Spitalul Municipal Carei nu există niciun medic oncolog.
În vederea estimării gradului de informare și conștientizare a populației feminine privind riscul dezvoltării cancerului de sân și a importanței depistării precoce al acestuia, vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos.
Răspunsurile dvs. sunt anonime. Rezultatele sondajului vor fi publicate pe pagina oficială și de Facebook a municipiului Carei.
Completarea chestionarului durează 3-5 minute.
https://forms.gle/eUWBZgAaQcWrK6w88
La ședința CL din iulie, primarul Kovacs anunța că se va organiza în decurs de 3  luni de zile concurs pentru postul de manager la Spitalul Municipal Carei. Nu știm după ce calendar se fac socotelile  la Primărie dar suntem în luna decembrie  și încă nu a fost organizat concursul.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu