La Carei au promovat la concurs doar 6 din cei 13 directori de școli. Rezultate finale pentru județul Satu Mare

• publicat la: 16 decembrie 2021
La Carei au promovat la concurs doar 6 din cei 13 directori de școli. Rezultate finale pentru județul Satu Mare

Pe pagina Inspectoratului Școlar  Județean Satu Mare au fost publicate listele cu rezultatele finale ale tuturor candidaților la proba interviu, ultima proba din cadrul concursului, pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct.

Din cei 85 de candidați au promovat  84. La Carei situația a rămas  neschimbată. Au promovat toți cei care au luat notă de trecere la proba scrisă, adică minim 7.

Rămân mai departe pe posturile de conducere directorul de la Școala Vasile Lucaciu, prof.Alina Mocan, directorul de la Școala gimnazială nr.1, prof. Nicolae Moldovan și directorul adjunct prof.Andrea Beleny, directorii adjuncți de la Liceul Teoretic, prof.Rodica Pop și Renata Dragoș precum și directorul de la Liceul romano-catolic Calasantius. Din 13 directori de la unitățile școlare din Carei au promovat examenul pe post doar 6. Consilierul județean UDMR, director la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu, Gindele Emeric, directorul de la Liceul Teoretic, Zsido Sandor și directorul de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu, Mihaela Nuna, nu au reușit să obțină nota de trecere, 7.

În lista finală nu apare niciun candidat promovat pentru postul de director la grădinițele din mun.Carei.

 

Lista cu rezultatele finale AICI.

Lasati un comentariu