Concurs anulat la Spitalul Județean Satu Mare. Marcela Papici a câștigat definitiv în instanță

• publicat la: 26 ianuarie 2022
Concurs anulat la Spitalul Județean Satu Mare. Marcela Papici a câștigat definitiv în instanță

Vine o vreme când fiecare trebuie să dea socoteală pentru faptele sale. Marcela Papici, fostul manager al Spitalului Județean Satu Mare, a câștigat definitiv recursul în procesul pentru suspendarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Concursul se anulează. Grupul de interese ce s-a constituit  parte împotriva sa la proces a pierdut cu brio. Pentru ei a venit vremea să dea socoteală pentru matrapazlâcurile făcute cu organizarea concursului. Chiar se tem de un concurs organizat în litera și spiritul legii? În județul Satu Mare se face alergie  la români?

,,Am câștigat!

Am câștigat si recursul initiat de „cei 7” la Curtea de Apel Oradea in procesul pentru suspendarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean de Urgență Satu Mare. Sentinta este DEFINITIVA!

Multumesc draga mea doamnă avocat Minodora Sorian! You are the best!

Domnilor si doamnelor responsabili de deciziile luate doar pentru a mă împiedica să mă înscriu la concurs, (inclusiv domnul avocat, presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului, pe filiera UDMR, al cărui nume nu-l pronuntam ca sa nu-l facem de rusine), după cum vă spuneam încă de anul trecut din mai, nu v-ati pus cu cine trebuie! Si voi avea grija să fiti trasi la răspundere pentru abuzurile voastre!

PS Aud că e Curtea de Conturi în control la spital! Abia astept raportul lor! Tic-tac!,,  scrie  pe pagina sa Marcela Papici.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu