Recensământul populației. Guvernul României nu face diferența între etnie și naționalitate

• publicat la: 5 februarie 2022
Recensământul populației. Guvernul României nu face diferența între etnie și naționalitate

Începând cu 1 februarie 2022, debutează recensământul populației și locuințelor, prin desfășurarea primei etape, cea de preluare a datelor din surse administrative și de creare și populare a bazei de date a recensământului cu acest prim set de date.

Desi desfășurarea recensământului a fost amântă cu un an, din 2021 în 2022, termenul de finalizare si de diseminare a rezultatelor preliminare a rămas cel initial, respectiv 30 decembrie 2022.

Guvernul dă din nou dovadă de lipsă de informații corecte și la  ,,Nomenclatorul religiilor din România,, nu prevede pentru cultul greco-catolic ramura românească care există din 1700 și cea maghiară, apărută la 1912. Se pare că vor să le asimileze din moment ce  nu se face nicio specificare.

Nu este singura ,,scăpare,, mai mult sau mai puțin voită!

Termenul de naționalitate este exclus din anexele Recensământului Populației din România! 

,,O altă mare greșală este aceea că ne consideră pe toți locuitorii „etnici„
Să fie clar: 1) națiunile sunt popoare care au cultură proprie, limbă proprie și o țară a lor. Deci un teritoriu național ( românii din România aparțin nației române și în consecință nu sunt etnici)
2) minoritățile naționale aparțin altor națiuni dar trăiesc pe un teritoriu ce nu aparține nației lor (ex: rușii, francezii, nemții, etc. din România sau românii din afara granițelor)
3) etnicii sunt populații (popoare)care au o limbă proprie, o cultură proprie, dar n-au un teritoriu propriu (național) ex:curzii
Afirmația la modă că suntem multietnici este cel mai mare afront adus statului național român! Ar însemna că pe acest teritoriu trăiesc mai multe popoare cu limbi proprii, culturi proprii, fiecare în corturile lui dar stăpânul teritoriului este altcineva! AȚI VÂNDUT ȚARA, DOMNILOR GUVERNANȚI?
Partidul Comunist din România a fost scos în afara legii pentru că a acceptat propunerea lui Lenin la Internaționala a III Comunistă că România ar fi un „stat multinațional„. Ca o remarcă această afirmație este mai dulce pentru că totuși recunoaște că românii sunt o națiune. Lenin voia doar să restrângă teritoriul național.Voi, dați toată țara! Întrebare: PE VOI CINE VĂ SCOATE ÎN AFARA LEGII? Cred că e misiunea NAȚIUNII!,, menționează Ionel Costescu, președintele Asociației Codrenii.

Buletin de Carei

În atenția Guvernului Ciucă! Nu vă bateți joc și de românii greco-catolici

Lasati un comentariu