Din 8 puncte pentru autorecenzare asistată 7 sunt grupate în jurul Primăriei Carei

• publicat la: 16 martie 2022
Din 8 puncte pentru autorecenzare asistată 7 sunt grupate în jurul Primăriei Carei

Recensământul Populației și Locuințelor a trecut la etapa autorecenzării, pe o platformă dedicată, până la data de 15 mai 2022.

Primăria Carei tratează cu superficialitate și dispreț pentru locuitori amplasarea locațiilor pentru autorecenzarea asistată.

Accesul cetățenilor la centrele organizate de către Primnăria Carei e îngreunat datorită locațiilor alese. Există persoane care nu pot răspunde online la chestionar și deci au nevoie de ajutor de la recenzorii desemnați pentru acest scop.

Din cele 8 locații ce apar menționate pe pagina Prefecturii, doar cea de  la Liceul Teoretic Carei se află în altă zonă decât celelalte 7.

Pe strada Progresului, la Direcția de Asistență Socială,D.A.S, au fost alocate…4 locații, la  Primăria de pe strada 1 Decembrie 1918 sunt menționate 2 locații iar la Centrul Cultural din apriopiere, pe strada Iuliu Maniu, figurează o altă locație.

Cartiere întregi sunt descoperite în ce privește asistența pentru autorecenzare.

Accesați mai jos Harta Carei și căutați străzile indicate pentru a vă convinge:

https://carei-city.map2web.eu/

Pe HARTA CAREI nu au fost nici acum menționate cartierele Mihai Viteazul I și II, cartiere ce apar doar în cazul proiectelor cu fonduri nerambursabile accesate de Primăria Carei.

Un număr de 139 de persoane sunt  angajate în județ pe postul de recenzor pentru asistarea autorecenzării și activează în toate unitățile administrativ-teritoriale, în 139 de locații organizate prin grija primăriilor în principal la sediu, în școli sau cămine culturale.

În municipiul Satu Mare există 14 locații, în municipiul Carei 8 locații, în Negrești-Oaș 5 locații, în Tășnad 4 locații, în Ardud și Livada câte 3 locații iar în comune cel puțin o locație unde recenzorii instruiți acordă asistență oricărei persoane care necesită suport pentru completarea chestionarului online de recenzare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu