Cameră memorială Rudolf Fatyol la Castelul Karolyi. Concert sponsorizat de Asociația SIRIUS și Primăria Satu Mare

• publicat la: 21 aprilie 2022
Cameră memorială Rudolf Fatyol la Castelul Karolyi. Concert sponsorizat de Asociația SIRIUS și Primăria Satu Mare

Duminică, 1 mai 2022, de la ora 17.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc inaugurarea sălii memoriale Dr. Rudolf Fátyol și concertul cameral extraordinar IN MEMORIAM Dr. RUDOLF FÁTYOL , susținut de dr. Duffek Mihály-pian, Luiza Fátyol-sopran, Vlad Răceu- Vioară, Demény Balázs-pian.

În program: W.A.Mozart, L.van Beethoven, R. Schumann, G.Verdi, G.Puccini,R. Strauss.

La data de 2 mai regretatul artist Dr. Rudolf Fátyol ar fi împlinit vârsta de 65 de ani. Organizatorii au pregătit, cu această ocazie, două evenimente de excepție la care vă invită cu drag să participați, onorând astfel memoria unei mari personalități a culturii sătmărene.

Evenimentul este organizat de Direcția de Cultură a municipiului Carei , Asociația Culturală Rudolf Fátyol, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”. Manifestările dedicate personalităților românești careiene lipsesc cu desăvârșire din agenda instituțiilor subordonate Primăriei Carei la fel cum lipsesc și fondurile alocate pentru spectacole identitare românești. Precizăm că din conducerea orașului nu face parte niciun român.

 

Lasati un comentariu