Viceprimarul Keizer de la UDMR a cedat nervos. Amenință, agresează fizic și minte cu nerușinare

• publicat la: 16 mai 2024
Viceprimarul Keizer de la UDMR a cedat nervos. Amenință, agresează fizic și minte cu nerușinare

Traseistul politic Keizer Ludovic, viceprimar din partea UDMR de 16 ani, fost consilier liberal, a cedat nervos când am întrebat unde sunt depozitate cele 140 de biciclete sosite de acum câteva luni printr-un proiect accesat de Primăria Carei.

,,Știu unde sunt dar nu vreau să spun,, au fost cuvintele lui Keizer Ludovic în curtea primăriei Carei. Contactată telefonic, Carmen Egli, directorul tehnic din Primăria Carei a afirmat de asemenea că nu știe locul unde sunt depozitate de luni de zile cele 140 de biciclete.

Buletin de Carei a aflat totuși unde sunt depozitate de luni de zile cele 140 de biciclete și roagă viceprimarul Keizer și directorul tehnic Carmen Egli să își noteze adresa pentru a nu uita de ele, mai ales că nu sunt proprietate privată ci sunt destinate comunității.

La scurt timp după ,,discuția,, plină de invective specifice viceprimarului Keizer,  din curtea Primăriei Carei, am fost invitată în fața sediului Direcției sociale de pe strada Progresului. Între timp și-a adus aminte se pare că bicicletele pentru careieni sunt depozitate în zonă.

Bicicletele sunt depozitate în vechile ateliere ale Liceului agroindustrial, în spatele clădirii fostei cazărmi acum sediu al Direcției de asistență socială.

De această dată, viceprimarul Keizer a trecut de la aruncarea invectivelor specifice mediului pe care îl frecventează la agresiune fizică, fiind nevoie să îi atrag atenția că nu are dreptul să mă atingă și că voi suna la 112 dacă continuă agresiunile.

Deranjul cel mare a fost faptul că am filmat la locuințele de necesitate de pe strada Uzinei, acolo unde fostul său colaborator Karcsi a fost mutat din locuința de la turnul de apă.

Viceprimarul din partea UDMR, Keizer Kudovic, e cel care a intervenit în 2008 pentru instalarea lui Kovacs Eugen ca președinte al UDMR și apoi lansarea lui ca și primar, motiv pentru care evazionistul Kovacs a afirmat că ,,Până Lajos vea să fie vice eu nu o să îi spun că nu lucrez cu el. Să fie Clar!  Si dacă el nu o să mai vrea nici altul de la UDMR  nu va fi sau de la FDG ci numai de la PSD ,,.

Primarul Kovacs de la UAT Carei : „Să fie clar, până Lajos vrea să fie vice eu nu o să spun că nu lucrez cu el”

În cei 16 ani de când cei doi udemeriști conduc dictatorial Careiul nu a fost publicat niciun CV al lor. Nici primarul și nici viceprimarul nu sunt nativi careieni.

Daniela Ciută

 

Lasati un comentariu