S-a emis Certificat de Urbanism pentru ,,eliberarea,, Monumentului Ostașului Român

• publicat la: 6 iunie 2022
S-a emis Certificat de Urbanism pentru ,,eliberarea,, Monumentului Ostașului Român

După numeroase și constante solicitări de punere în valoare a importantului monument de for public din centrul municipiului Carei, Monumentul Ostașului Român, a reacționat și Primăria Carei. E drept că timpul de reacție e de câțiva ani dar e caracteristic administrației Kovacs-Keizer.

În luna martie a acestui an s-a eliberat Certificat de Urbanism pentru reamenajarea parcului din jurul Monumentului Ostașului Român din Carei, monument de for public înscris în Lista monumentelor istorice la poziția nr. 304, cod SM-III-m-A-05382. Am așteptat ca scribul de serviciu, plătit din banul careienilor, să facă anunțul așteptat de atâția ani dar numeroasele evenimente lăsate cu degustări au îngreunat reacția lui.

Proiectul cuprinde punerea în valoare a Monumentului Ostașului Român prin înlăturarea pădurii  de tuia de peste 10 m înălțime.

Astfel de informații sunt  ținute la mare secret de presa de casă a primarului la fel cum se țin ascunse și participările primarului evazionist la manifestările din fața Monumentului Ostașului Român sau hotărârile de CL din ultimele 2 luni.

Parcul din jurul Monumentului Ostașului Român a făcut de-a lungul timpului obiectul unor proiecte aducătoare de beneficii unor firme de casă ale primăriei Carei.

Primăria Carei a achitat lucrări din zona Monumentului cu 18 zile mai devreme decât le-a recepţionat

Am cerut expertiză tehnică, pe banii redacției, pentru aleile pavate în 2013, pentru a demonstra că s-au efectuat plăți și pentru lucrări neefectuate dar cuprinse proiect….dar toți au fugit de expertiză ca necuratul de tămâie.

Până și Poliția Municipală Carei a clasat cazul și a ignorat solicitarea unei expertize. Că doar era vorba de fraudă, de lucrări neefectuate dar plătite și de bani publici intrați în diverse buzunare private! Pentru astfel de afirmații de ce nu se fabrică dosar penal de agentul de poliție careian promovat acum la județ?

Un Drept la Replică. Documente oficiale pentru modalităţile de plată la proiectul Realizare parc în centrul oraşului pe spaţiul unui parc existent

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

Lasati un comentariu