FOTO. Proiect de milioane de euro la Carei pentru afaceri de grup

• publicat la: 17 iunie 2022
FOTO. Proiect de milioane de euro la Carei pentru afaceri de grup

Primăria Carei a acordat Certificat de Urbanism încă din 30 martie 2022 pentru proiectul  ,,REAMENAJARE PARC ZONA MONUMENTULUI OSTAȘULUI ROMÂN ” dar nu face public proiectul pe pagina sa și nici pe site-ul său. Lipsă TOTALĂ de transparență în administrația Kovacs-Keizer.

S-a emis Certificat de Urbanism pentru ,,eliberarea,, Monumentului Ostașului Român

Proiectul se găsește de azi pe site-ul APM Satu Mare așa că nu a fost nevoie să apelăm la surse pentru a intra în posesia lui.

Parc Carei _ memoriu mediu ETAPA 2

Înafară de faptul că dispare pădurea de tuia din jurul Monumentului Ostașului Român, nici acest proiect nu este diferit în ce privește foamea de bani a grupului ce conduce municipiul Carei.

Spațiile verzi vor fi reduse drastic pentru a face loc betoanelor și afacerilor. În orașul cu nici 20 de mii de locuitori, la propriu, vom avea 2 amfiteatre când nici cel existent nu este folosit la capacitate.

Se va construi un chioșc cu terasă și parcare. Evident, cu administrare cu dedicație.

Locul de joacă din Parcul Pendrologic  a înghițit zeci de  mii de euro dar arată ca din zona ,,Ucraina,, așa că acum se bagă alți bani pentru un loc  de joacă la Monumentul Ostașului Român.

Nici bustul regelui Ferdinand nu scapă de ,,modernizare,,. Se pare că proiectanții au văzut în loc de bust o statuie din moment ce referirile se fac la  o statuie.

Acum 10 ani au fost schimbate dalele de către firma de casă Marconst, cu plata lucrărilor înainte de recepția lucrării. Banii au ajuns  unde trebuia dar între timp s-au terminat iar parcul din jurul Monumentului Ostașului Român e numai bun de folosit ca subiect pentru accesări de proiecte grase.

Primăria Carei a achitat lucrări din zona Monumentului cu 18 zile mai devreme decât le-a recepţionat

Foamea de bani a conducerii duce la o nouă amenajare a parcului din jurul Monumentului Ostașului Român.

Dacă tot au fost nevoiți să respecte Legea 120 și să taie pădurea de tuia ce înconjura Monumentul Ostașului Român, cei ce conduc în realitate orașul s-au gândit să mai facă rost de un stimulent financiar, măcar de o casă de vacanță.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu