TVR va transmite semifinalele și finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de la Budapesta. Orice e posibil când se ia atitudine

• publicat la: 21 iunie 2022
TVR va transmite semifinalele și finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de la Budapesta. Orice e posibil când se ia atitudine

David Popovici se vede la TVR1! Postul național transmite semifinalele și finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de la Budapesta.

David Popovici continuă să uimească întreg globul! La doar 17 ani este campion mondial la 200 metri liber, cucerind aurul la Campionatele Mondiale de Natație, de la Budapesta, cu record mondial de juniori.

„Campionul mondial se vede la TVR! Astăzi, de la ora 19:00, în studioul TVR 1, se vor discuta toate detaliile de la Campionatul Mondial de natație, iar semifinalele cursei de 100 de metri liber, unde David Popovici este printre favoriții la aur, se vor vedea începând cu 19:25. Marea finală va fi mâine, 22 iunie, tot pe TVR1, cu începere de la ora 19:20”, anunță postul național printr-o postare pe Facebook.

David Popovici va concura diseară, de la ora 19:31, în semifinalele probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de înot pentru seniori în bazin de 50 m, ediția Budapesta 2022.

Calificat în penultimul act cu cel mai bun timp din serii, 47.60 secunde, David a fost repartizat în cea de-a doua semifinală și va concura pe culoarul al patrulea.

„Am concurat gândindu-mă că toţi cei care mă apreciază urmăresc această cursă”, a spus Popovici imediat după finalul cursei.

David Popovici este primul român care a obținut o astfel de performanță! Este prima medalie de aur pentru România la un Campionatul Mondial de înot în bazin de 50 m pentru seniori, după o pauză de 21 de ani.

Decizia TVR de a transmite în direct de la Campionatul Mondial de natație vine după reacția milioanelor de români față de indiferența postului național de televiziune în ce privește performanța sportivului român David Popovici.

Deci, se poate! Orice este posibil când românii iau atitudine  în masă!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu