Campionii români de la canotaj ignorați de Eduard Novak. Merită să mai fie ministru?

• publicat la: 16 august 2022
Campionii români de la canotaj ignorați de Eduard Novak. Merită să mai fie ministru?

Să auzi și să nu își vină să crezi! Ministrul sportului, de la ONG-ul UDMR, și-a motivat absența de la sosirea canotorilor campioni prin faptul că …nu a fost invitat!

Practic, ministrul Sportului a declarat că habar nu avea de evenimentele ce țin de domeniul său de activitate: 5 medalii de aur și 3 de bronz au adus canotorii care au concurat pentru România. E clar că pălăria de ministru a MULT PREA MARE pentru Eduard Novak.

La aeroportul Otopeni nu i-a aşteptat niciun oficial al statului român pe campionii noștri sosiți de la Munchen. Doar prietenii, familia, colegii din cluburile sportive și reprezentanţii federației au venit să îi felicite pe campioni.

Se întâmplă ca un ministru să aibă altă agendă în ziua respectivă, dar trimite un secretar de stat, un subsecretar de stat și are obligația ca biroul de comunicare să-i spună oricând ce rezultate au sportivii noștri când vin. Oare nimeni din echipa lui Novak nu știe românește ca să poată urmări prestația și agenda sportivilor români la marile competiții internaționale?

Avem nevoie la guvernare de astfel de indivizi care au alte preocupări decât cele firești unui minister al sporturilor, în cazul de față?

Ministrul Sportului, Novák Eduárd, s-a întâlnit la Satu Mare doar cu cei convocați de liderii UDMR ai județului

,,Eu nu am pomenit ca un ministru, un oficial să fie invitat de către Federație să vină să întâmpine sportivii. Vă rog să mă credeți, eu nu am pomenit așa ceva,, a declarat marea campioană Elisabeta Lipă, fost ministru al sporturilor.

Elisabeta Lipă a mai declarat că sportivii români au obținut la Europene de Canotaj de la Munchen „o performanță unică în canotajul românesc”.

 

 

Lasati un comentariu