Dispreț maxim pentru careieni de la un primar evazionist și un viceprimar traseist politic

• publicat la: 9 august 2022
Dispreț maxim pentru careieni de la un primar evazionist și un viceprimar traseist politic

Careienii sunt tratați cu mult dispreț de conducerea Primăriei Carei care a pierdut  noțiunea timpului și se visează grofi când de fapt ei depind de bani publici. Primarul evazionist nu deține nici măcar un ac în proprietate.

Nici evenimentul organizat în colaborare cu un minister din Ungaria  nu a fost făcut public pe pagina și site-ul UAT Municipiul Carei dacă nu din obligație măcar din respect pentru careienii care plătesc salariile angajaților din primărie. Nu este singurul eveniment în care este implicat primarul și nu se face public.

Un evazionist pe post de primar și un viceprimar traseist politic aflat de mulți ani la pensie se rușinează să își facă publice  CV-urile, pregătirea profesională și locurile de muncă, dar nu se rușinează să desconsidere careienii și să nu facă publice evenimentele la care Primăria este organizator și susținător sau să nu organizeze de peste 12 ani Audiențe Publice.

Primarul evazionist nu aprobă catarg cu drapel românesc pe domeniul public pe motiv de …,,nu provocați maghiarii,, dar are obrăznicia să implice Primăria Carei în evenimente pe care nu le aduce la cunoștința careienilor și unde limba română nu are caracter oficial.

Crama comorilor din Partium a fost un eveniment  organizat în Carei, oraș din România, dar primarul evazionist și fără demnitate a călcat în picioare acest aspect. Careienii români au avut bonus la desconsiderare….limba română de pe afișul evenimentului nu a avut caracter oficial.

Pentru cine a fost organizat de fapt acest eveniment?

Priviți cum erau etichetate vinurile din Carei la standul de prezentare unde Primăria era organizator:

Pe data de 6 august 2022, primarul și favoriții săi s-au adunat pe domeniul public din Carei, ascunși de ochii careienilor. Pe data de 7 august 2022 nu au mai respectat nici măcar programul și nu au mai ținut prezentarea despre …istoria locală. Poate nu aveau pregătită și varianta de prezentare în limba română.  Consilierul UDMR Hago Nandor, director la secția Carei a  Muzeului Județean, a fost prezent  la ora anunțată dar după mai bine de o oră de așteptare s-a renunțat.

Primarul evazionist Kovacs face naveta la Carei din Urziceni pădure unde locuiește de mai bine de  un an prin casa altuia. Deci plătim și combustibilul pentru mașina primăriei cu care face naveta. Măcar pentru atâtea favoruri din partea careienilor ar fi fost de bun simț să facă un anunț public despre evenimentul organizat  cu ministerul Agriculturii din Ungaria.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu