Vă place sau nu vă place, primarul Kovacs este evazionist iar viceprimarul Keizer traseist politic

• publicat la: 20 octombrie 2020
Vă place sau nu vă place, primarul Kovacs este evazionist iar viceprimarul Keizer traseist politic

Adevărul a fost arestat de către Facebook și considerat hărțuire  și intimidare. De când e considerată hărțuire o  informație reală?

Nu le-a plăcut articolul în care am scris că primarul evazionist ,,bate obrazul,,  medicilor români în loc să se ocupe în mod profesional de gestionarea  spitalului  pe care l-a vrut în administrare.

Drept urmare au raportat pagina Buletin de Carei.  Tipic pentru ciumeții plătiți din banul public care se ocupă de protejarea imaginii unui evazionist și a unui traseist politic aflați în funcții publice. Facebook  blochează libertatea de exprimare a presei independente dar permite defăimarea istoriei românilor și a românilor prin comentarii.

Indiferent dacă vă place sau nu vă place, cu sau fără raportări, primarul Kovacs este un evazionist cu acte în regulă, falimentator de societăți de producție mobilier iar viceprimarul pensionar Keizer este un traseist politic. Oricine poate obține aceste informații.

Înscenarea cu Apaserv SA nu poate șterge calitatea de evazionist și falimentator de firme a lui Kovacs Eugen și nici calitatea pensionarului Keizer de traseist politic.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/10/un-primar-evazionist-si-ratat-pe-plan-profesional-bate-obrazul-medicilor-care-isi-practica-meseria.html

 

Lasati un comentariu