Se amână Dezbaterea Publică privind reamenajare parc din jurul Monumentului Ostașului Român din Carei. Primăria nu și-a făcut toate temele

• publicat la: 1 august 2022
Se amână Dezbaterea Publică privind reamenajare parc din jurul Monumentului Ostașului Român din Carei. Primăria nu și-a făcut toate temele

Primăria Carei a publicat în această dimineață un anunț privind amânarea Dezbaterii Publice programată pentru mâine, 2 august 2022, pentru proiectul  ,,Reamenajarea parcului din zona Monumentului Ostașului Român,, .

Cu o zi doar înaintea zilei programate pentru Dezbaterea Publică se anunță că aceasta se amână pentru data de 10 august ora 16,00, în sala de ședințe a Primăriei Carei.

Clanul Kovacs nu a dorit se pare să organizeze dezbaterea publică în absența șefului de proiect din Baia Mare care este plecat în concediu.

Tonele de betoane cu care se dorește înlocuirea majorității spațiilor verzi din jurul Monumentului Ostașului Român a atras nemulțumirea a numeroși careieni fapt ce îngreunează intențiile grupului de interese din jurul Primăriei.

Proiectul grandios de peste 5 milioane de euro este dedicat de fapt executanților lucrărilor  și nu careienilor care vor spații verzi și bănci de lemn nu pietre de șezut fierbinți vara și reci iarna.

Cine a mai pomenit ca în fața unui cartier de locuințe să faci amfiteatru pentru evenimente când ai unul bine poziționat în centrul orașului?

Manager de proiect este nimeni altul decât primarul evazionist, ginerele său este responsabil cu protecția mediului iar finul său este purtătorul de vorbe.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu