Mirosul greu din Carei NU provine de la SC SANA RA SRL. Primăria Carei ascunde Raportul constatator al Prefecturii Satu Mare

• publicat la: 27 octombrie 2022
Mirosul greu din Carei NU provine de la SC SANA RA SRL. Primăria Carei ascunde Raportul constatator al Prefecturii Satu Mare

Se ascunde raportul Prefecturii Satu Mare privind sursa mirosului insuportabil ce deranjează de ani de zile orașul. Redacția Buletin de Carei a solicitat în mod oficial rezultatul acțiunii de control la societatea SANA RA SRL Carei și îl pune la dispoziția careienilor pentru o informare corectă.

Pe cine protejeaza primarul evazionist? Pe cine dorește să execute de fapt? Sau e doar o modalitate de sifonat bani de la bugetul local având în vedere alocările de zeci de mii de lei pentru un avocat din baroul Mehedinți și ale cărui rezultate sau intervenții nu au fost făcute publice  niciodată?

Primarul evazionist Kovacs se chinuie de ani și ani de zile să elimine din peisajul industrial careian societatea SC SANA RA SRL pe motiv de disconfort olfactiv. O acțiune pe banii careienilor, nu pe cei câștigați din sporurile de proiecte sau din veniturile sale ca demnitar al statului român.

A fost în stare să organizeze chiar o strângere de semnături taman înainte de alegerile locale din 2020 dar nu a făcut publică destinația acelor semnături.

Unde au ajuns tabelele cu semnăturile careienilor pentru stoparea mirosului? A dispărut mirosul?

Culmea prostiei sau a manipulării: să semnezi ca primar, la 12 august 2022, o petiție împotriva mirosului pestilențial din orașul tău către ministrul coleg UDMR. Petiția a fost redactată la protestul liberalilor careieni din 12 august 2022. Careienii suportă de 3 ani mirosuri pestilențiale iar primarul se joacă cu banii contribuabililor și ne face să credem că protestează. Dacă se dorea, mirosul pestilențial era deja  o amintire.

Nici liberalii careieni și nici primarul nu au făcut public Raportul Prefecturii față de controalele efectuate la societatea arătată cu degetul.

Nu se comunică nici care au fost demersurile avocatului si nici rezultatele demersului, dacă au existat. Plătim regeste  un departament de comunicare la Primăria Carei precum și doi consilieri la cabinetul primarului dar aceștia se ocupă de fapt de cu totul alte lucruri decât cu informarea careienilor în timp util despre problemele cu care se confrunta careienii.

Din respect pentru careieni, pentru corecta lor informare, redactia Buletin de Carei a solicitat Raportul Instituției Prefectului Satu Mare privind controalele la societatea pe care primarul o învinovățește direct și solicită retragerea autorizației sale.

.

RAPORTUL Prefecturii Satu Mare la petiția semnată de primarul evazionist și de liberalii careieni este ținută la mare secret de către semnatari.

Kovacs, primarul care s-a mutat din Carei de un an și jumătate, nu scoate un cuvânt despre stația de epurare gestionată de APASERV SA, oficina politicienilor sătmăreni sau despre cealaltă societate ce apare în Raportul Prefecturii.

Se confirmă încă o data ca primarul evazionist nu este animat de bune intentii si umblă mereu cu cioara vopsită când e vorba de protejarea interesului său, în acest caz adevăratul vinovat de mirosul greu din Carei. O simplă rotire a unui robinet de la stația de epurare ar putea genera dâre de miros pestilențial sau poate niște fose cu deșeuri, incorect administrate.

Cum se face că după ce a luat la cunoștință despre Raportul Prefecturii, primarul evazionist Kovacs nu a solicitat  un control similar la cele două societăți menționate?

Solicităm ca instituțiile care au demarat actiuni de control la societatea Sana Ra SRL CAREI să initieze aceleași proceduri la societățile mentionate în raport  pentru a se face  cunoscut adevăratul vinovat pentru mirosul pestilențial. Nu putem arăta cu degetul concret spre  nicio societate până nu avem un document constatator din partea instituțiilor abilitate.
Careienii au dreptul să stie sursa reală a mirosului ce persistă de ani si ani de zile!
Rușinoasă atitudinea primarului Kovacs de a înfiera o societate fără dovezi și de a a scunde Raportul OFICIAL constatator.
.
Buletin de Carei
.
https://www.buletindecarei.ro/2022/08/protest-la-carei-pe-motiv-de-miros-pestilential-primarul-joaca-alba-neagra.html
https://www.buletindecarei.ro/2020/08/unde-au-ajuns-tabelele-cu-semnaturile-careienilor-pentru-stoparea-mirosului-a-disparut-mirosul.html
.
https://www.buletindecarei.ro/2021/05/mirosul-primaria-carei-si-banii-pentru-avocati.html

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu