Calitatea aerului este bună la Carei chiar dacă funcționează societatea pe care primarul evazionist o tot acționa în instanță

• publicat la: 6 aprilie 2023
Calitatea aerului este bună la Carei chiar dacă funcționează societatea pe care primarul evazionist o tot acționa în instanță

Agenția de Protecție a Mediului Satu Mare anunță pentru astăzi o calitate bună a aerului. În condițiile  în care funcționează societatea careiană pe care primarul evazionist o dorea închisă. Sume  uriașe de bani din bugetul local s-au scurs către un avocat angajat de Kovacs cu acordul consilierilor locali.

Solicităm ca primarul să dea socoteală pentru sumele cheltuite cu avocatul ales, să se facă publice rezultatele acțiunilor în instanță în care a fost implicat Consiliul Local.

Nici Raportul  Instituției Prefectului Satu Mare nu este făcut  public pentru a nu se vedea cât de penibil a ajuns primarul evazionist din Carei.

Mirosul greu din Carei NU provine de la SC SANA RA SRL. Primăria Carei ascunde Raportul constatator al Prefecturii Satu Mare

Agenția de Protecția Mediului Satu Mare publică constant buletine cu calitatea aerului la Carei și Satu Mare. Calitatea aerului este monitorizată constat la Carei prin stația amplasată pe strada Someș, pe locul unde era odată clădirea în care funcționa serviciul de Proiectare de la uzina UNIO.

La Carei este de notorietate politica de discriminare dusă de primarul evazionist Kovacs cu acordul tacit al reprezentanților guvernului în teritoriu.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu