Evazionistul Kovacs convoacă ședință de CL la un an de la circul organizat pentru amplasare fără avize legale a unui grup statuar

• publicat la: 11 aprilie 2024
Evazionistul Kovacs  convoacă ședință de CL la un an de la circul organizat pentru amplasare fără avize legale a unui grup statuar

Nostalgic după circul oficial organizat anul trecut pentru amplasarea de grup statuar fără avize legale, primarul convoacă şedinţă de îndată la Consiliul Local al Municipiului Carei care se va desfășura în Sala Festivă a Primăriei în data de 12.04.2024, de la ora 11:00.

Cu tupeu caracteristic, primarul evazionist vorbeste despre Turism  în condițiile s-a folosit de Fundaţia de promovare a turismului local atunci când a vrut să cumpere o mașină Renault Fluence pe care a folosit-o fără a o inscripționa cu însemnele fundației. Mașina era mereu parcată în fața locuinței unde domicilia, proprietatea nepotului și a fiului său. După achiziționarea din banii orașului a altei mașini, Ford Kuga, autoturismul Renaul Fluence e văzut  pe șosele condus de …cine se nimerește.

A devenit deja obișnuință ca pe fiecare Ordine de Zi să apară modificări ale unor proiecte anterioare.

ORDINEA DE ZI

Tot mâine, 12 aprilie 2024, Judecătoria Oradea se va pronunța în cazul amplasării ilegale a grupului statuar din fața primăriei Carei pe care este inscripționată și o strofă din Imnul Ungariei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu