Dezastru întreținut la Piața agroalimentară Carei. Taxe și chirii mărite, mobilier ruginit, deturnare de fonduri necercetată

• publicat la: 31 decembrie 2022
Dezastru întreținut la Piața agroalimentară Carei. Taxe și chirii mărite, mobilier ruginit, deturnare de fonduri necercetată

Careienii plătesc și acum paguba din administrația pieței din urma delapidării din perioada 2016-2019. Au fost blocate conturile, Apaserv SA a câștigat procesul pentru recuperarea banilor încasați de administrația pieței dar nevirați la furnizor. Din banii careienilor care plătesc taxe și impozite locale se returnează sumele deturnate. Până și procurorii careieni se tem să ancheteze cazul delapidării.

Nu au trecut 5 ani de la modernizarea pieței agroalimentare din subordinea Consiliului Local Carei și arată ca după un cataclism. Apa băltește la picioarele producătorilor locali ce își vând produsele iar mesele pe care își pun produsele datează dinainte de 1989. Modernizarea pieței a avut loc pe hârtie mai mult.

În perioada modernizării pieței au apărut geamuri noi la o casă de pe strada Căplenilor dar cine să mai cerceteze dacă nici pentru o ditamai deturnare de fonduri nu se deranjează vreun organ de cercetare. Dacă era vreun cetățean care fura  o bicicletă sau 2 litri de ulei atunci se mobiliza toată poliția. Pentru sume uriașe  nu mișcă nimeni în dispozitiv.

Se pare că sumele deturnate nu au fost suficiente  pentru nevoile mai marilor așa că se anunță accesarea de proiecte cu finanțare europeană pentru o nouă ,,modernizare,, a pieței agroalimentare Carei. Grupul de interese stă la pândă și așteaptă sporurile de proiect care nu sunt de ici de colo precum și ridicarea unui nou imobil din ….ce rămâne ca materiale de construcție.

Concluzia este că pentru deturnarea de fonduri de la piața agroalimentară Carei  tot careienii sunt cei care plătesc paguba. Dosarul penal fabricat de agentul B.M. de la Poliția Carei a ajuns la lada de gunoi din lipsă de probe concrete. Pentru deturnarea de fonduri EXISTĂ probe concrete.

Cum se fabrică la Carei un dosar penal în timp record și cum ajunge să fie clasat din lipsă de probe

Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție și Parchet

Încetați cu bătaia de joc la adresa careienilor și recuperați paguba de la Piața Carei de la autorul deturnării de fonduri din perioada 2016-2019!

Daniela Ciută

 

Lasati un comentariu