Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție și Parchet

• publicat la: 16 noiembrie 2022
Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție  și Parchet

Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei,, apărută pe blogul opiniedecarei.com s-a dus pe apa sâmbetei la fel ca și falsele știri legate de Troița Ortodoxă dată jos în municipiul Satu Mare. La data de 13 octombrie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei clasează din lipsă de probe dosarul penal deschis la semnalările de pe blogul opiniedecarei.com prin care eram arătată cu degetul că m-aș fi erijat în polițist pentru a obține, vezi Doamne facturi de la comercianți care să ateste că au plătit apa consumată către administrația pieței, când de fapt dețineam toate datele din cu totul alte surse. Până și Primăria a recunoscut datoriile făcute de administrația pieței și faptul că s-a pus poprire pe conturi de către operatorul de apă pentru neplata sumelor cuvenite.

Nu degeaba acest blog rămâne un focar de știri false la adresa celor care iau atitudine împotriva primarului  evazionist, angajatorul actual al blogerului. Și curcile au râs de lipsa de imaginație și de opintelile de a denigra un angajator careian care ia atitudine împotriva abuzurilor și discriminărilor practicate de Primăria Carei. Analfabetul funcțional nu se dezminte și dovedește încă o dată care îi sunt limitele: numește portal un blog personal.

Reacție rapidă de la cabinetul primarului evazionist prin consilierul și finul său pe blogul personal al acestuia după apariția articolului din Buletin de Carei privind deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară din subordinea Primăriei Carei.

Nici agentul de poliție, B.M.  nu s-a lăsat mai prejos și a plusat, reacționând cu viteza ,,sunetului,,. La două ore de la apariția articolului mincinos pe blogul opiniedecarei.com, 7 februarie 2019, ora 7,34,  nu doar că era citit și studiat dar era deja aprobată cercetarea penală.

Despre DETURNAREA DE FONDURI de la Piața agroalimentară Carei….tăcere totală. Nicio sesizare, nicio deschidere de dosar penal.

Importantă era discreditarea administratorului de la Buletin de Carei și nu realitate și recuperarea prejudiciului din deturnarea de fonduri.

De trei ani de zile de chin și de încercări de a găsi martori a avut nevoie Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru  clasa cazul…din lipsă de probe. Dosarul deschis la 7 februarie 2019, ora 10,00 a fost clasat la data de 13 octombrie 2022 din lipsă de probe. Bani publici aruncați pe apa sâmbetei pentru încercările unor persoane din sistem de a denigra un contribuabil onest cu spirit civic.

Au rămas însă la dosar declarațiile controversate ale unui martor.

Nimeni de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei nu s-a autosesizat pentru acuzațiile de deturnare de fonduri de la piața agroalimentară din subprdinea Primăriei Carei. Nu au cerut niciun document justificativ în baza căruia s-a scris articolul. Nu se dorește a se recupera prejudiciul de la bugetul local.

Culmea, cetățenii onești plătitori de taxe si impozite au rămas cu paguba pentru că primarul a initiat  proiect de hotărâre pentru a se plăti(sîc) tot de la bugetul local toate pagubele.

În municipiul Carei sunt vânați și hărțuiți contribuabilii cu atitudine nu și cei din grupul de interese din jurul primarului care aduc prejudicii bugetului local.

Cazul ,,polițista falsă din piață,, va rămâne consemnat în istoria locală ca o altă neputință de a închide gura societății civile care reacționează la abuzurile administrației Kovacs-Keizer.

Au crezut că sunt mai breji decât avocata Eva Mărginean care mi-a făcut plângere penală tot  pentru motive inventate și a mai și cerut amânare proces pentru…angajare avocat, ea făcând parte din Baroul Satu Mare iar eu find doar…inginer mecanic. Aștept deschiderea unui dosar penal pentru că am semnalat despre Deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară Carei, pentru că am semnalat că  UDMR Carei are aceleași numere de telefon și adrese de contact ca ale  Primăriei Carei, pentru că am semnalat discriminarea ce se practică de administrația locală, pentru falsurile  în acte  publice semnalate.

Curaj domnilor! Aveți ocazia să vă remarcați ca buni apărători ai legalității în Republica de la Carei.

Daniela Ciută

Cum se fabrică la Carei un dosar penal în timp record și cum ajunge să fie clasat din lipsă de probe

Avocat Eva Mărginean din Baroul Satu Mare pierde în fața inginerului mecanic Daniela Ciută

Poliţia Municipiului Satu Mare confirmă informaţiile Buletin de Carei în Cazul Troiţa

 

Despre datoriile de la SC Piețe-Parcări SRL Carei. Un an de tăcere și linșaj mediatic

 

 

 

Lasati un comentariu