WC public în Satu Mare între statuia Eroului Necunoscut și a Lupoaicei. Primăria Satu Mare reacționează la intervenția deputatului Cozma

• publicat la: 27 decembrie 2022
WC public în Satu Mare între statuia Eroului Necunoscut și a Lupoaicei. Primăria Satu Mare reacționează la intervenția deputatului Cozma

Înainte de sărbătoarea Crăciunului, un WC public a fost amplasat în Satu Mare pe platoul din fața Muzeului Județean, în fața statuii Lupoaicei și peste drum de statuia Eroului Necunoscut. Deci nu doar la Carei primarul udemerist are aversiune împotriva statuilor românești ci și la Satu Mare.

A fost nevoie de intervenția deputatului Adrian Cozma pentru ca Primăria Satu Mare să ridice acel WC public.

Cu toții știm că astfel de derapaje de la respectul reciproc intervin doar în cazul statuilor și simbolurilor românești.

Până și comemorarea Eroului Națiunii Române, Vasile Lucaciu a fost bulversată de începerea  unor lucrări de către Primăria Satu Mare care nu au permis organizarea de manifestări în fața statuii impozante a marelui patriot român. La fel s-a procedat și în cazul Troiței Ortodoxe din centrul municipiului Satu Mare, înlăturată de Primăria Satu Mare și repusă abia după intervențiile susținute și prezentate  inițial doar de Buletin de Carei. Conducerea Primăriei Satu Mare a taxat presiunile la care a fost supusă  și a repus Troița lângă piedestal pentru a mai reduce din vizibilitatea sa. Tot la intervenția Buletin de Carei și ASTRA Carei a fost iluminat bustul Eroului Național Avram Iancu din Satu Mare. Deci trebuie să luăm mereu atitudine atunci când sunt desconsiderate simbolurile românilor.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu