Certitudine. Szas de la Primărie are în fișa postului denigrarea familiei Ciută

• publicat la: 3 mai 2024
Certitudine. Szas de la Primărie are în fișa postului denigrarea familiei Ciută

Chiar nu se găsește niciunul din cititorii captivi ai lui Szas să îi spună că pozele de profil ale candidaților la Primăria Carei sunt publice? Sau că la sala de sport unde s-a desfășurat campania de box pentru tuspatru candidați la primărie era plin de aparate foto? Nu v-a plăcut Tuspatru pentru una? Acuzațiile de furt de poze din partea lui Szas nu fac decât să confirme disperarea ce domnește în tabăra UDMR-PSD pe care o promovează.

Tuspatru pentru un a. Candidații la funcția de primar al municipiului Carei

Familia Ciută, independentă din punct de vedere financiar, producător onest de discuri si perii abrazive de 33 de ani în municipiul Carei, nu poate fi îngenuncheată de grupul mafiot instalat  la conducerea orașului așa că se apelează la linșaj mediatic. Amenințarea concretă cu moartea nu a dat roade la fel cum nu au rodit nici plângerile penale fabricate chiar  și din interiorul poliției careiene cu ajutorul prim procurorului. ,,Hakerii ,, au luat administrarea paginii de Facebook Buletin de Carei. Degeaba. Infractorii sunt tot  pe funcții și cheltuie banii publici pentru cosmetizarea imaginii lor. Ura le-a întunecat deja rațiunea. Au dat deja  în paranoia.

Sinecuristul Szas urlă  în gura mare că fur poze dar până și un elev prostovan își dă seama că pozele puse sunt total diferite.

Sper să nu se supere prea tare candidatul Binder Eugen că i-am luat puțin din freză. Candidatul Ganea Costel este din Onești, venit la Carei pentru locul de muncă dar consilierul primarului denigrează cititorii din Bacău pentru că citesc Buletin de Carei. Oare să nu știe că Onești face parte din județul Bacău sau a fost instruit de premierul Ciolacu ca să denigreze Moldova?

 

Reclam furtul unei părți din poza pusă de mine  la articolul cu tuspatru candidați la primărie  pentru una. De fapt poza mea e cu tricolor la bază dar pe Szas îl arde tricolorul românesc și a tăiat partea cu tricolorul nostru românesc.

De frică să nu rămână iar pe drumuri, Szas s-a aruncat pe taste fără a mai observa că în sala de sport au fost o mulțime de aparate foto care au imortalizat diferite momente.

Poza lui Bogdan Georgescu e tot furată?

Sau poate s-a încurcat Szas și în loc să spună ce anume s-a furat în acea sală de sport a trântit minciuna cu pozele că prinde la cititorii captivi.

Angajatul de bază pentru linșajul mediatic e Szas din Primăria Carei care se teme că rămâne pe drumuri dacă nu iese echipa udemeristă și aliații lor. Așa cum a rămas după ce a dat în scris la DNA împotriva lui Mircea Govor.

Valer Marian câștigă în instanță, face plângere penală împotriva DNA Oradea și îl demască pe Szasz Lorand

L-a cules de pe drumuri  Jeno evazionistul la cererea lui Lajos  și acum e plătit din bani publici ca să se joace pe taste în timpul programului. Poate nu vă place că am scris despre lista PSD Carei pentru CL în care apare fratele lui Mircea Govor și fina primarului evazionist Kovacs.

Frica de informațiile reale din Buletin de Carei a fost atât de mare că au deja  un grup de raportori pentru postările Buletin de Carei. Degeaba. Tot degeaba a fost si colaborarea Szasului cu agentul de politie prunc de pesedist  atunci când mi-au făcut plângere penală după ce am demascat deturnarea de fonduri de la piață. S-au cutremurat de râs si peretii din sala de judecată când acuzatorii sustinuti de prim procuror  nu au avut nici măcar o dovadă  în favoarea plângerii penale!

Eu am dovedit însă făcătura cu polițista falsă, faptul că Szas a publicat detalii despre interogatoriul singurei martore cu 3 ore înainte de a fi avut loc interogatoriul de la Poliția Municipală Carei. Cititorii captivi ai Szasului nu au se  pare prea multă pregătire și cred că doar câinele de la primărie e ciung de coadă.

Deranjul mare în tabăra udemeristă din Carei a fost și când am informat despre legătura de rudenie a lui Pataki cu Jeno evazionistul și că vor să lase moștenire orașul fetiței cu steagul Ungariei la profil.

Vă suflă în ceafă Adrian Cozma și bate vântul schimbării? Ulciorul nu merge de multe ori la apă spune  un vechi proverb românesc dar cum grupul de interese are aversiune față de limba română nu țin seama de vorbele înțelepte ale poporului român.

A trecut de pare destul de mult timp de când instanța de judecată l-a obligat pe Szas să șteargă toate articolele denigratoare la adresa familiei Ciută dar nu e timpul pierdut.

Așteptăm ca Szas să publice și un CV al moștenitoarei primarului evazionist ca să vedem cine aspiră la funcția de primar și ce realizări o recomandă înafară de a vinde apartamentele de pe strada Independenței prin firma celui căruia i s-a concesionat ștrandul termal pentru o mie de euro…anual.

Daniela Ciută,

nativ careian, urmaș de român expulzat din Carei în 1940

 

Lasati un comentariu