Dispreț pentru Ceremonia de decernare a titlurilor Pro Urbe și Cetățean de Onoare din partea tandemului Kovacs-Keizer ce conduce Primăria Carei

• publicat la: 21 ianuarie 2023
Dispreț pentru Ceremonia de decernare a titlurilor Pro Urbe și Cetățean de Onoare din partea tandemului Kovacs-Keizer ce conduce Primăria Carei

Miercuri, 25 ianuarie 2023, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc ceremonia de înmânare a titlului de Cetățean de Onoare dlui. Kovács István și a titlurilor PRO URBE dlui. Adorján Csaba și dlui. Bogdan Georgescu. Manifestarea se va încheia cu un mini-recital Acoustic Station.

Anunțul privind datele despre desfășurarea ceremoniei de acordare a înaltelor distincții pentru 3 careieni apare doar pe pagina Carei-Cultură NU și pe pagina oficială a Primăriei Carei.

Ceea ce ar trebui să fie o adevărată sărbătoare pentru întreaga comunitate este tratată cu cel mai înalt dispreț de tandemul Kovacs-Keizer.

Cei doi îmbuibați cocoțați pe scaune de  demnitari desconsideră careienii și închid orice urmă de dialog cu contribuabilii. Pe pagina Primăriei Carei sunt interzise  până și comentariile iar din 2008 nu există un program de audiențe pentru careieni ca în orice societate civilizată.

Stema orașului Carei nu apare în adevăratele sale culori deci nu este cea reală. Pe afiș nu apare organizatorul poate pentru că se pregătește apariția primarului evazionist fără eșarfa tricoloră, simbolul oficial al oricărui primar din România.

Solicităm instituțiilor guvernamentale să restabilească la Carei ordinea de drept și să protejeze cetățenii de apucăturile de vătaf de Ev Mediu ale  unui primar evazionist.

Buletin de Carei

comentarii

de Culorile orasului Carei sunt ROSU si ALBASTRU.In stema de fata mai este o modificare,Coroiul - pasarea dupa care se presupune ca deriva numele orasului este inlocuit cu pasarea de pe emblema familiei Karolyi.Cine si cu ce aprobare a modificat stema ???? la 21 ianuarie 2023 - 17:25

Culorile orasului Carei sunt ROSU SI ALBASTRU obligatoriu pe steagul si stema orasului
In stema de fata mai este o subtila modificare COROIUL din partea de sus de la care se presupune ca deriva mumele orasului a fost inlocuit cu pasarea de pe emblema familiei grofilor. Cine,cu ce scop si cu a cui aprobare a facut modificarile ?????

Lasati un comentariu