Silviu Lung ajunge la Carei. Nominalizat pentru distincția ,,Cetățean de Onoare,, abia după ce a afirmat…,,acasă vorbeam ungurește,,

• publicat la: 26 august 2021
Silviu Lung ajunge la Carei. Nominalizat pentru distincția ,,Cetățean de Onoare,, abia după ce a afirmat…,,acasă vorbeam ungurește,,

Primăria Carei promovează orice  personaj care recunoaște că vorbește ungurește. Silviu Lung, renumitul fotbalist internațional care a recunoscut în presa maghiară că vorbea ungurește pe vremea când locuia la Carei a fost primit astăzi de conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/silviu-lung-nominalizat-pentru-distinctia-cetatean-de-onoare-abia-dupa-ce-a-afirmat-acasa-vorbeam-ungureste.html

Conducerea Academiei Române și conducerea Asociațiunii ASTRA de la Sibiu nu au fost primiți de către conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Mai mult, cei trei udemeriști nu au dat curs  nici invitației de a participa la dezvelirea bustului poetului Mihai Eminescu din cadrul Adunării Generale ASTRA din 2017. Era un eveniment prea românesc.

Silviu Lung a efectuat azi o vizită la Primăria Carei. Viitorul cetățean de onoare al Careiului a fost primit de către primarul Eugen Kovacs, viceprimarul Ludovic Keizer și administratorul public Beko Tamas, toți de la UDMR Carei.
În cursul zilei de mâine, începând cu 10.00, Silviu Lung va participa la ”Întâlnirea foștilor fotbaliști ai clubului Victoria Carei”, eveniment care va cuprinde: 10.00 Meciul echipelor de Juniori, Ceremonia de prezentare a foștilor fotbaliști, urmată de meciul de fotbal dintre echipele Old Boys ale cluburilor Victoria Carei – Olimpia Satu Mare.
Începând cu ora 17.00, la Teatrul Carei va avea loc ceremonia de decernare a titlului de ”Cetățean de Onoare a municipiului Carei” domnului Silviu Lung, respectiv a treisprezece premii PRO URBE (din care două post-mortem) unor personalități care prin activitatea lor au adus cinste municipiului Carei. Personalitățile românești care au adus cinste Careiului dar au fost devotate patriei române nu sunt nominalizate pentru  astfel de distincții de către conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

 

 

Lasati un comentariu