Ceremonie de decernare titluri Pro Urbe și Cetățean de Onoare. STOP discriminării careienilor de tandemul Kovacs-Keizer ce conduce Primăria Carei!

• publicat la: 25 ianuarie 2023
Ceremonie de decernare titluri Pro Urbe și Cetățean de Onoare. STOP discriminării careienilor de tandemul Kovacs-Keizer ce conduce Primăria Carei!

Primăria Carei NU anunță pe pagina sa oficială ceremonia de decernare a titlurilor de Cetățean de Onoare și Pro Urbe! Nu a invitat careienii nici la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române. Guvernul României a scăpat de sub control UAT Municipiul Carei.

Miercuri, 25 ianuarie 2023, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc ceremonia de înmânare a titlului de Cetățean de Onoare dlui. Kovács István și a titlurilor PRO URBE dlui. Adorján Csaba și dlui. Bogdan Georgescu. Manifestarea se va încheia cu un mini-recital Acoustic Station.

Anunțul privind datele despre desfășurarea ceremoniei de acordare a înaltelor distincții pentru 3 careieni NU apare pe pagina oficială a Primăriei Carei.

Ceea ce ar trebui să fie o adevărată sărbătoare pentru întreaga comunitate este tratată cu cel mai înalt dispreț de tandemul Kovacs-Keizer.

Cei doi îmbuibați cocoțați pe scaune de  demnitari desconsideră careienii și închid orice urmă de dialog cu contribuabilii. Pe pagina Primăriei Carei sunt interzise  până și comentariile iar din 2008 nu există un program de audiențe pentru careieni ca în orice societate civilizată.

STOP discriminării careienilor!

Careienii plătesc taxe și impozite din care angajații primăriei primesc salarii așa că fiecare careian are dreptul să fie informat despre evenimentele publice, despre cheltuirea banului public și despre ședințele Consiliului Local cu tot ce presupune aceasta.

Folosiți STEMA REALĂ a municipiului Carei! NU FALSIFICAȚI Stema municipiului Carei!

Solicităm instituțiilor guvernamentale să restabilească la Carei ordinea de drept și să protejeze cetățenii de apucăturile de vătaf de Ev Mediu ale  unui primar evazionist.

Conflict de interese din Primăria Carei apreciat cu titlu de Pro Urbe

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu